Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Utálja a párotok a macskátokat...

Utálja a párotok a macskátokat vagy szereti?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk ez nem kérdés,megmondtam a barátnőmnek hogyha nem lesz jóban a macskámmal , akkor viszlát!Azóta hozza neki a jobbnál jobb macskaeledeleket...14 éves a macska és családtagként kezelem,rendkívül értelmes.
2009. szept. 24. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Imádja. :) Sokszor hozzánk bújva alszanak. El sem tudnám képzelni, hogy olyannal legyek, aki nem szereti, hisz az állatszeretet fontos szerepet játszik az életemben.
2009. szept. 24. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Közös cica, így szereti:) De az összes állatot, panelba lakunk, ha rajta múlna már több kutyánk és cicánk lenne...
2009. szept. 24. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elég ellentétes volt a kérdés: a párom a kutyákért rajongott, én a macskákért. Aztán egyszer kaptam tőle ajándékba egy kölyökcicát és sokat beszélgettünk arról, hogy miért szeretem a macskákat. Amikor látta a párom, hogy milyen boldoggá tett a kis kölyökcicával, átértékelte a dolgokat és elkezdett megbarátkozni velük. Azóta együtt élünk és már a páromnak is van itthon egy cicusa! :)

Tegyük hozzá, hogy korrektek legyünk, amint készen leszünk az építkezéssel, a párom kap egy kutyust! Olyat, amilyet szeretne! :)

2009. szept. 24. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádja! Néha közöttünk alszik vagy a páromon és nagyon élvezi hogy a cicus is imádja őt :)
2009. szept. 24. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom kedveli a cicákat, neki is volt több is, de sajna az én cicám viszont utálja őt...
2009. szept. 24. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádjuk mind a ketten őket!
2009. szept. 24. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bejelentettem neki, hogy kiscica érkezik a házhoz, teljesen kiborult. De amikor meglátta, egyből megkedvelte, és semmi pénzért nem lenne hajlandó lemondani róla :)Nagyon szereti :)
2009. szept. 24. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szereti kivéve amikor esténként villanyoltás után a talpába karmol.
2009. szept. 24. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nem szereti, ami engem nagyon idegesít, főleg hogy már mondtam neki hogy ne szidja állandóan, és mégis csinálja...
2009. szept. 25. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!