Esett már ki a cicátok az ablakon? Túlélte?
mint tudod, 9 életük van, neked csak egy
egyébként mi baja lenne, ha nem találtrak semmit, csak a pénz miatt tartják bent, az enyém a 8adikról esett ki, azóta eltelt 5 év
Nagyon szivosak a cicak!
Ne aggodj inkabb bizz abban, hogy minden rendben van!
Az egyik szomszednak a felott macskaja a 9rol esett ki a medenceje repedt el, masfel honap alatt lett teljesen gyogyult, a masiknak szinten a 6.rol oneki a laba torott es par het volt.
Valszeg azert nem tort semmi mert meg fiatal es hajlekoyabbak a csontjai.
Ha belso verzese lenne, az hamar kiderult volna mar!
Szerintem csak ovatossagbol tartottak bent!
A doki azt mondta kész csoda, hogy túlélte. De gondolom nem véletlenül tartották bent megfigyelésre... :(
Kiesett néhány foga. De még csak 4,5 hónapos. Szerintetek az még a tejfoga, vagy fogatlan cica lesz?
Nyugi, a cicáknak kb 5-6-7 hónapos koruk körül váltódnak a fogai, 99,99% hogy a tejfogai voltak :)
Egyébként úgy tudom, hogy már macskáknál is lehet fogpótlást csináltatni, ha olyan sok hiányzik neki, hogy nem tud enni, de más baja nincs...
Szerintem az meg tejfog! Ha nagyon tugeyes volt akkor tutira.
Max puha kajcsit fog enni egy darabig a kis draga.
Az nem is art majd ha egy darabig azt adsz neki, mert azert valszeg szepen lezuzta a tagjait, es, hogy negyen inkabb puha a kakija, ne kelljen erolkodni, hogy ne fajjanak az izmai.
Tűhegyes volt, remélem tényleg tejfog.
Csak élje túl szegénykém... Ha a ma éjszakát átvészeli, minden rendben lesz. Nem tudom hogy bírom ki reggel 9-ig...
A nagymacska meg csak itt tekereg a lakásban, és nem érti, hogy hol a kiscica. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!