Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol tudok feljelenteni olyan...

Hol tudok feljelenteni olyan polgárőrt aki a határba viszi a macskákaT?

Figyelt kérdés
A városban sok embernek eltűnt a macskája, mint kiderült elviszi őket a határba! Mondván azért, mert bajt csinálnak! Ma átmentem a szomszéd lánnyal akinek szintén eltűnt és ekkor derült ki!!!
2009. szept. 19. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Rendőrség, állatvédőknek is van valami szervezete. Az ilyen hulladék embert ott kellene a határban agyonve... >(
2009. szept. 19. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon felhúzat a ro_adék!!!!!!!!!!!!! Nem mondom rá, hogy állat, mert az okosabb! Kiataláltuk, hogy felvesszük telefonra és így még bizonyíték is lesz!
2009. szept. 19. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és arra is rákérdezek, hogy, a macskámnak már egy hete varas a szája valszeg megmérgezték. Így nem csoda ha odament!
2009. szept. 19. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A www.allatrendorseg.hu weboldalon le van írva minden tudnivaló részletesen.

Valamint ilyenkor célszerű megkeresni a Fehérkereszt Állatvédő Ligát, ők hivatalból kezdeményezhetik az eljárást.

Csak bizonyíték kéne... Ami nem könnyű: sem megszerezni, sem végignézni...

2009. szept. 19. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Most mentem a lánnyal és a fiának a felesége volt csak otthon aki tagadta az egészet végig!!! Megőrülök, hogy milyen szemét emberek vannak!!! Nem érdekel megteszek mindent azért, hogy megbüntessék őket! Ha az én macskám rosszul járt a többivel ne legyen ugyan ez!!
2009. szept. 19. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Rendőrség, állatvédők, helyi önkormányzat.
2009. szept. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!