A macskám teljesen megőrült, depressziós lenne?
Édesanyám (hozzá áll legközelebb) két hete elutazott külföldre, addig a szomszéd járt át etetni. Én más városban tanulok, ám most hazajöttem, és a macska teljesen meg van őrülve. Alig hajlandó enni, de minden percben bújna. Szőröz, nyálaz, húszszor lerakom egymás után, ugyanúgy visszajön, nem tudok tőle konkrétan semmit csinálni, a WC-ajtót is kinyitja, és az ölembe ugrik. Éjjel nem hagy aludni, ötpercenként felkelt, ha pedig nem, arra kelek, hogy a hátamon alszik. Kizárni nem tudom, mert ki tud nyitni minden ajtót, ha kulcsra zárom, akkor meg kapar, nyávog, dörömböl egész éjjel.
Az a legfurcsább, hogy 9 hónapos korában fogadtuk be egy másik családtól, akik eléggé elhanyagolták, napokra egyedül hagyták egy nagy tál száraztáppal, így általában kibírhatatlan, unszimpatikus, antiszociális dög. Régebben foltokban tépkedte a szőrét, kisebesítette magát.
Mi van vele? Mit tudnék vele csinálni, hogy egy kicsit, csak egy kicsit békénhagyjon? Az utobbi három napban alig aludtam, csak macskát babusgattam...
Már évek óta velünk van, és eddig sosem csinált ilyet. Nem kell rögtön kitalálni, hogy nem is szeretem őt, de kíváncsi lennék, te hogy éreznéd magad, ha konkrétan nem hagyna három napja aludni, és már bocsánat, de szarni se tudnál elmenni, mert megint ott lenne az öledben.
Amúgy a szomszéd naponta járt át, pont azért lett megkérve, mert mi törődünk az állatainkkal...
Én a macskámmal alszom ált. (kivéve amikor bnőm ott van).
Mostanában mellém bújik, mert fázik szegény:)
Hagyd, hogy a lábadhoz odafeküdhessen a takaróra. Akkor talán alszik rendesen és igazából téged se fog annyira zavarni mintha a hátadon aludna.
"Egy macska soha nem lehet kibírhatatlan, unszimpatikus, antiszociális dög." Az én macskám, egyezzünk ki annyiban, hogy én ismerem. Ez kb olyan szintű megállapítás, hogy minden kisgyerek jó meg aranyos. Eddig nekem megsimogatni sem hagyta magát, belémharapott, karmolt, pedig soha, soha nem bántottam, etettem, csak ritkán látott.
Sajnos a lábamnál nem jó neki, én is kiegyeznék azzal, ha oda feküdne, de nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!