Mikor szül már a macskám?
Istenem, hogy ti milyen kretének vagytok...XD
nem elég, hogy állattartásból, és felelősségből egyes, de még értelmesen írni sem tudtok. Amúgy, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a kérdező, és az állítólagos barátnő egy és ugyan az a személy, és mivel a kérdezővel folytattam már igen magasröptű beszélgetést, amit közzé is tettem, és utána letagadta hogy ő írt, ezért megint közzé teszem, hogy lássák, milyen értelmi szinten jártok, és utána kapjam megint a levelet, hogy az öcsém/húgom meg tudom is én, hogy ki volt
A levelet cenzúrázom, mert a szűrőn fenn akadna egy pár szó.
Íme:
Anna Gabi
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mikor szül már a macskám?
"3 macska van a házban állításod szerint... aztán meg leírod, hogy 3 macska a tied, de Cili az öcsédé?XD Te hanyadjára járod az elsőt? mert ha te.."
Az üzenet témája: Ribanc
Az üzenet szövege: A retkes k*rva anyádat hogy te mindig csak veszekedni tudsz!! Kis rib*nc !! Fa*zodat te féreg hagyd békén Cica456-ot mert nagy bajod lesz. kabbe a retkes apád f*szát, te rib*nc nagy írj Cicának xD (ha még egyszer oda írsz kibelezlek)
Gabi hülye tudom.
Én is hülye vagyok azt is tudom :)
Lehet hogy 11 évesek vagyunk agyilag. (bocs Gabi miatt elég bunkó szokott lenni, néha velem is) De nálunk ez megszokott. És már hozzá szoktam :)
Suliban is ez a kibelezés megy.
Egy fiú csúfolja Gabit.
Gabi erre: Na jó jobb lesz ha este elbújsz mert elmegyek hozzád és kibelezlek. Lógni fog a beled!!
És mikor ezt elmondja persze nevetünk :)
1. Nem vagyunk cigányok.
2. Senki nem mondta ki azt hogy "kuki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!