A macskám most szül először és nem tudja mit kezdjen a picivel, mit kell ilyenkor tenni?
Mikor keződött a ellés?Hány pici van?
Elrágta a picinek(knek) a köldökzsínorát?
Ha tegnap este kezdőzött és csak 1 pici van,akkor állatorvos,lehet nem tudja megszülni a többit és akkor meghalhat az anya macska is.Ha reggel kezdődött akkor még jőhet a többi.Ha nem rágta el a zsínort ovatosan vágd el.(nem kell a testéhez nagyonközel.Majd leszárad.
Ha nem nyalogatja a picit(ket)akkor egy pici törölközővel kezd el simogatni.Beinditja őket.Utána tedd a csecsekhez a picit(ket).Hátha rá jön a cica mama mit is kell csinálni.CSupasz kézzel ne érints a piciket.Ha nagyon muszály akkor elötte alaposan simogatsd meg az anyukát,legyen rajtad a szaga.
Ne piszkáld folyamatosan,fél óránként nézz rájuk.
REmélem segít valamit amit leírtam.
Kérlek jelezz majd vissza mi történik.
Én drukkolok.
Huh megnyugodtam, több mint egy óra elteltével megérketek a tesók is :), Most már tudja mit is kell csinálnia, de még mindig ott kell lenni vele mert keresi az ember társaságát. :))
Hátom pici van már úgyan olyan sötét szinüek mint ő, tök édesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!