Mikor szül már a macskám?
Köszönöm szépen a szar válaszokat.
cili meg szült éppen egészségesen a kiscicáit is elajándékozzuk és elmondom: MOST MÁR IVARTALANÍTVA VAN!!! Különben meg volt egy másik cicám aki életében 8 szor szült és öregedésben halt meg. 12 évesen. (Úgyhogy baromság h meghalhat a cica a szülésben)
"Gratulalok!!
Ha igy folytatod,a cicad bele fog pusztulni!!
Inkabb ivartalanitsd!
Szegeny cica :( nagyon sajnalom hogy egy olyan emberhez kerult aki nem tudd semmit a macskakrol es felelotlenul tartja!!"
(ivartalanítva van!!) Ja és: Nem az én macskám hanem a tesómé ő írta ki ezt a kérdést nem én, és én meg gimis vagyok, nem tudok még a macskára is figyelni (sok a tanulás) És még valami: Nem vok állat kínzó. a családban mindenki szereti a macskát. Ja és a kis tesóm 8 éves úgy hogy kérlek ne írjatok ide durvát mert ő nézi ezeket a válaszokat! :// (ja és egy 8 éves szép hogy nem tud mindent egy macskáról)
1 nappal szülés után ivartalanítva lett???
Kinek akarsz te ekkorát hazudni???
A macska egyébként pedig 15-20 évig él, 12 évesen nem öregségben halt meg!
Úristen, te vagy a hét kérdezője!
A házban 3 macska van.
1 kandúr és 2 lány. Mikor láttuk hogy a másik lány cica már tüzel akkor elvittük ivartalanítani. És az azért nem olcsó és igen meg szült. Holnap után megy a Cili is.
És én meg tudom hogy mikor szül egy macska!! Mondom a kis tesóm írta le ezt a kérdést törölni fogom!!! Úgy hogy hagyattok nincs közötök h mikor szül a macskánk!!!!
3 macska az enyém
Cili nem az enyém hanem a kis tesómé Bencéé
3 macska van a házban állításod szerint...
aztán meg leírod, hogy 3 macska a tied, de Cili az öcsédé?XD
Te hanyadjára járod az elsőt? mert ha te tényleg gimis vagy, akkor eléggé durva az, hogy ennyit nem tudsz ö9sszeadni...
3+1 az 4
Hadjátok már békén.
Én nekem a barátnőm IGAZÁBÓL Civa456 és tényleg sok a cicájuk. Sok kis tesójai is vannak. Am mé legyen övé az összes kis macska?! Am meg igen. Ezek szar válaszok mert minek kell 5-ször leírni azt a baromságot h "ne szaporísd" ?! Szánalom -_- És különben meg gimis, mint én. Jóvan nem tagadjuk h hülyék vagyunk. De akkor is. Nem értem hogy mivan abban ha valakinek van 4 macskája. És mivan ha van a tesóinak is?!!! Attól hogy még nem tud jól fogalmazni meg dolgokat. És akkor mivan?!!!!!!!!! Nem kell rögtön letámadni senki fejét. Nektek hogy esne????????!!!!!!!! Ő csak egy ártatlan kérdést tett fel. De rögtön mindenki neki támad. A hónap kérdezője?!!! Te meg a hónap válasz adója vagy hülye -_- És ha valaki azt írja h ne írjatok ide akkor ne írjatok ide!!!!! FOGJÁTOK FÖL!!!!!! ja és akkor mi van ha valaki nem tud mindent a macskákról? Hát itt fel teszi a kérdést. Mert ez a "gyakori kérdések és válaszok""" De lehet hogy ez már a durva válaszok. Hahóóó, van itt még egy normális ember?! Ahogy látom nincs -_- (veszekedni levélbe, nem akarok nyilvánosan veszekedni) Bunkok
Kösz Gabi de nem kell ez.
Az én fejemhez vághatnak bármit, nem érdekel. Nem vagyok sértődős haragos természetű. És igen elfogadom: HÜLYE vagyok. Na és? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!