Ilyen létezik? Nem akarom elhinni.
Figyelt kérdés
Fiú cica ivartalanítva lett még mielőtt ivarérett lett volna. Mostanában hülyén nyávog. Kényes kis r_banc hangon, de nem tudjuk, hogy miért. Erre most mondja anya, hogy elkezdett 2 napja jelölgetni a cica. Mert ő látta. Erősen kétlem, hiszen a doki azt mondta, hogy nem jelölhet ha az ivartalanítás előtt nem kezdte el... Meg anya szerint úgy nyávog, mintha "basz_hatnéka" lenne. Mert hogy érzi a kint tüzelő macskákat. Szerintem ilyen nincs. Anya ki akarja dobni, mert bent jelölget a házban. De én nem akarom. Mit lehet tenni?2013. márc. 14. 14:11
1/7 anonim válasza:
vidd vissza az állatorvoshoz...
2/7 anonim válasza:
Tévhit hogy minden macskánál az ivartalanítással megoldódik az ilyen kellemetlenség.Van olyan cica amelyikben erősebb az ösztön és nem kell a megemelkedett hormonszint.Tavasz után majd szerintem abbahagyja magától.Mehet a lepontozás.
3/7 Vicuska87 válasza:
Irány vissza az orvos, valami nem lett jól megcsinálva!
4/7 anonim válasza:
nekünk vemhes lett az ivartalanított cicánk,én már semmin nem csodálkozom,a legtöbb állatorvos sajnos nem megbízható
5/7 A kérdező kommentje:
kivette a golyóit. akkor mégis mit nem csinált jól ? :|
2013. márc. 14. 15:37
6/7 anonim válasza:
Talán van egy harmadik rejtett heréje? Nemrég olvastam itt egy válaszban, hogy valaki így járt. A másik oka lehet, hogy, húgyúti fertőzése van, akkor is jelölhetnek, vagyis hátrafele pisilnek, mert úgy nem fájdalmas neki. A nyávogás lehet fájdalomtól. Mindenképp nézesd meg az orvossal.
7/7 anonim válasza:
Sztem is vissza az orvoshoz. Nem akarok támadni, de anyukád ugye ezt nem gondolta komolyan? Mégiscsak egy érző lény, akiért felelősséget vállaltatok, szegény nem tehet arról, amit tesz.Persze, kellemetlen, de meg kell próbálni megoldani, s ettől még szeretni a cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!