Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Haza fog még jönni? (lent)

Haza fog még jönni? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves,nem ivartalanított,kerti kandúr macskám.Múlt hét elején 1-2 napig étvágytalan volt,feküdt,látszott rajta,hogy nincs jól/kimerült.A párom azt mondta,hogy csak elfáradt az udvarlásban.(Előtte jópár napig igazi kandúrt játszott,udvarolt a ház lány cicájának is,és el is kóborolt máshová).Hívtunk hozzá dokit,felírt egy gyógyszert,beadtuk,jobban lett.De csütörtök reggel eltűnt,azóta nem jött haza.Lehetséges,hogy még életben van,kóborol,udvarol,etetik,stb? Vagy tényleg beteg lett,és esetleg elment meghalni?Nagyon-nagyon aggódom miatta,és iszonyatosan hiányzik,van még remény?
2013. márc. 4. 22:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
sajnos nem,holnap lesz egy hónapja hogy eltűnt az édesem..már ne reménykedjünk?
2013. márc. 26. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom... :( Én nem tudom. Érdemes lenne körbejárni a környéket, azokat a helyeket ahova szeret menni. Drukkolok hogy meglegyen. Végülis az is lehet hogy valaki befogadta mert megtalálta :/
2013. márc. 26. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha a macska egy utcával arrébb finomabb kaját kap akkor simán elpártol tőled. Lehet hogy egyszer csak hazakullog.
2013. márc. 26. 22:55
 14/19 anonim válasza:
Nekem is egyszer elment csajozni több napig nem volt itthon aztán visszajött.. utánna még egyszer elment de akkor 1 hónapig nem jött haza... aztán egyszer csak hazajött nyávogott nagyon hangosan... kimentem és látom hogy ő az.. odamentem megsimogattam de odajött a kutyánk és megijjedt tőle.. és elszaladt :( és még messziről visszanézett és olyna volt mintha elakart volna köszönni tőlem.. ment és közbe hátra nézegetett és nyávogottt aztán elszaladt..... :/ :'(
2013. márc. 27. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy eszedbe jutott-e hogy talán ivartalaníttatni kellett volna a macskát!!?! Tudod mennyi betegséget, verekedést, kóborlást (na meg nem kívánt szaporulatot) lehet vele megelőzni? Nekem ivartalanított kandúr macskám van és soha nem kóborol el messzire, soha nem tűnt még el fél napnál több időre. Ez egy egyszeri kis műtét ami, kandúroknál főleg, nem is olyan drága, vannak akciók is. Komolyan nem értem az embereket, ha olyan fontos a macskájuk és annyira szeretik őket akkor miért nem képesek ezt a kis dolgot sem megtenni? Bezzeg a siránkozás meg megy ilyenkor. Nagyon bosszant az ilyesmi.
2013. ápr. 12. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, a macska elég hűtlen állat, lehet hogy most elment tőled de egyszer csak visszajön! Nekem volt két cicám, egy benzinkút mellöl jöttek. Elkerültek tőlem, kertes házba. Az egyik egyszer elment és rá egy jó időre tért csak vissza. Retkes volt, mocskos volt, de visszajött... Hát ez a macska :)
2013. ápr. 12. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:

A macskák hülyék.

- Volt egy ivartalanított kislányom, hónapokra eltűnt. Szerintem talált magának másik családot. Azért félévente hazaesett néhány napra, evett, dorombolt, hízelgett aztán ment a dolgára.

- Volt egy ivaros kandúrom, akivel másik városba költöztünk. Még aznap meglépett. 2 hét múlva került elő. Sokkosan, soványan, bolhásan, kullancsosan. Hogy hol? Az új házunknál.

- Ugyanez a kandúr kb. 9 évesen egy kisebb műtét után úgy döntött, hogy elmegy meghalni (de neki az anyukája is nálunk lakott és ő is elment meghalni, tehát annyira nem volt meglepő).

- A jelenlegi ivartalanított kandúrom tavaly nyáron tűnt el, laza 2 hónapra. Aztán egyik reggel megjelent az ajtóban és ordítva követelte a reggelijét. Nem értette miért vagyunk kiakadva.

Szóval teljesen kiszámíthatatlan a dolog. Remélem a tiéd előkerül. Viszont arra is fel kell készülni, ha nem. Egyik ismerősünk fogalmazta meg találóan: "a macska fogyóeszköz."

2013. ápr. 13. 16:45
 18/19 anonim válasza:
Az én kandúr cicám tavaly télen 6 hétig nem jött haza. Amint jobb idő lett, egyszer csak az ajtó előtt ült és nyávogott, hogy hazajött, adjak enni:)
2013. ápr. 13. 19:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Fogyóeszköz. Az. Amit etetni meg vakarni kell, és kitérni az útjából ha megy valahova... Sajna ez elég kiábrándító :(
2013. ápr. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!