Lógott már meg a lakáscicád?
A házimacska az emberrel él együtt, a vadmacska meg kinn a természet lágy ölén, nem mellesleg vadállat. Aki a macskájára bízza túlélést, hogy vajon meddig marad meg a kutyák és autók között, az bizony nagy állatbarát...igaz?
Miután a gyerekkorom folyamán minden cicánkat elütötték pár év alatt, felnőtt fejjel úgy döntöttem, hogy az én macskám bizony benti lesz. Egyébként nem szöktek meg soha.
Igen. Kisebb korában ajtónyitáskor állandóan spurizott kifelé, és vagy le vagy felfelé indult a lépcsőházban. Aztán vettem neki csengős nyakörvet, mert néha olyan gyorsan eliszkolt, hogy nem láttam merre ment.
Akkor volt a legnagyobb gáz, amikor a felső szomszéd néni éppen traccsolt a másik szomszéddal a bejárati ajtajában, és a macsek beszaladt hozzá. Ott ugrált nála bent a lakásban, és közben a nyanya kiabált, hogy "kijé ez a macska, vigye innen". Uh, égett a pofámról a bőr. :)
De most már benőtt a feje lágya a cicunak, nem szökik, meg félne odakint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!