Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lógott már meg a lakáscicád?

Lógott már meg a lakáscicád?

Figyelt kérdés
Az enyém egyszer. Eltünt egész délutánra, nem kerestem, mert gyakran elbújt előtte is. Mikor párom este hazajött, kereste, feltúrtuk a lakást, macska sehol, bejártam a ház környékét, sehol... Párom alighogy kiment a lakásból, meglelte egy félemelettel lejjebb, a virágok között :D Én meg már pánikba estem, hogy hol a cica ....
2013. márc. 1. 16:38
 1/7 anonim válasza:
0%
Macska egy vadon élő állat, a természetes élőhelye nem egy lakás így nemcsoda állandóan ki akar menni. Ennyit az állatbarátokról.
2013. márc. 1. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
A "vadon élő" cicámmal rendszeresen járunk ki, és 10 perc után iszkol vissza a lépcsőházba.
2013. márc. 1. 17:04
 3/7 Valletta ***** válasza:
100%

A házimacska az emberrel él együtt, a vadmacska meg kinn a természet lágy ölén, nem mellesleg vadállat. Aki a macskájára bízza túlélést, hogy vajon meddig marad meg a kutyák és autók között, az bizony nagy állatbarát...igaz?

Miután a gyerekkorom folyamán minden cicánkat elütötték pár év alatt, felnőtt fejjel úgy döntöttem, hogy az én macskám bizony benti lesz. Egyébként nem szöktek meg soha.

2013. márc. 1. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém csak a lépcsőházba szökött ki néhányszor.
2013. márc. 1. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen. Kisebb korában ajtónyitáskor állandóan spurizott kifelé, és vagy le vagy felfelé indult a lépcsőházban. Aztán vettem neki csengős nyakörvet, mert néha olyan gyorsan eliszkolt, hogy nem láttam merre ment.

Akkor volt a legnagyobb gáz, amikor a felső szomszéd néni éppen traccsolt a másik szomszéddal a bejárati ajtajában, és a macsek beszaladt hozzá. Ott ugrált nála bent a lakásban, és közben a nyanya kiabált, hogy "kijé ez a macska, vigye innen". Uh, égett a pofámról a bőr. :)

De most már benőtt a feje lágya a cicunak, nem szökik, meg félne odakint.

2013. márc. 1. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a macskának az a legjobb, ha kint is lehet.
2013. márc. 2. 12:20
 7/7 Kinga1995 ***** válasza:
AZ enyém szökött már el, de két hét múlva hazatalált,pedig jó forgalmas környéken élek (újbudai vagyok) és panelben :-D Persze, hogy lerágtam érte a körmöm :-S De okos állatok ezek, hazatalálnak, hacsak nem történik vele valami. De ha a 4-6-os nem végzett a macsekommal, akkor semmi Ügyes állatok ezek :-D Aztán egyszer leszálltam a villamosról és ott volt a lépcsőház előtt :-D Szólítottam, egy pillanatig nézett, aztán hagyta hogy karba vegyem. Kicsit le volt fogyva de nem nagyon. Ragadozók, vadásznak ezek, még a városban is :-)
2013. márc. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!