Miért kódorognak el a macskák? Volt már olyan veletek, hogy eltűnt hosszabb időszakra, napokra hetekre esetleg hónapokra, és visszajött?
És azért kódorognak el, mert ragadozók a drágáim, tele egy csomó vadösztönnel.
Az enyém tök kezes, az ölembe ül, hallgat a nevére, egyszerűen imádom. :-D De sose lesz belőle kutya. Benne van az ösztön, rohan a dzsungelbe, mint a oroszlán meg a tigris :-D
Leszálltam a villamosról és ott volt a lépcsőház előtt :-D
Szólítottam, egy pillanatig nézett, aztán hagyta hogy karba vegyem. Kicsit le volt fogyva de nem nagyon. Ragadozók, vadásznak ezek, még a városban is :-)
Nyugi, ha kertes, akkor főleg jók az esélyeid :-) Az egyetlen kokcázat, hogy vki házhoz szoktatta kajával. :-/
De a tévhittel ellentétben a macska is lehet hűséges a gazdijához, az enyém a példa :-) Mennyire voltatok/vagytok haverok? :-) Az enyém este a tévé előtt az ölembe ugrik, követ az ajtóig reggel, néha az ajtóban vár és hozzám dörgölőzik, ha hazjövök (bár ez ritkább)
Sajnos a cicam nem lett meg, tobb, mont rgy ev elteltevel sem. Viszont a sors fintora, hogy egy hete tudtam meg, hogy egy holgy befogadta, amikor elveszett. Ratalalt az utcankban, es megtartotta. Nagyon sajnalom, hogy ndm maradt meg nekem az en kis draga cicam, de annak orulok, hogy tudom, jo dolga van a mostani helyen, es nagyon szereti az uj gazdija.
Keseredes az orom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!