Több mint 1 év után visszajött?
Volt 1 macskánk és több mint 1 éve eltűnt. Ma itt volt az ajtónk előtt 1 macska ami ugyanúgy viselkedik mint az amelyik elment és kinézetre is hasonlít rá (igazából sok ilyen macska van, és semmi ismertetőjele nem volt). Ennek sötétebb a szeme, de szerintem 1 év alatt ennyit változhatott. Lehetséges az, hogy egyik napról a másikra eltűnik és ugyanígy visszajön?
2 vagy 3 éves
Nekem volt egy macskám - illetve sok -, és az egyik (nyilván túl nagy volt már a rivalizálás (?) eltűnt.
Nagyon kivoltam emiatt gyerekként - most sem viselném könnyen:D.
Gyönyörű, tarka házicica volt, de olyan, mint valami királykisasszony. Kecses, finom, gőgös,...:D
egyszer kutyasétáltatás közben pár utcával odébb hallok nyávogást.
már majdnem elkezdtem siccegni (a cica érdekében), amikor hirtelen szó szerint felugrott a nyakamba.
akkor láttam meg, hogy jézusom, ez az én macskám, csak hordóvá alakult...:D
Annyira, de annyira dagadt volt, hogy azt hittem, ilyet csak a photoshop tud.
Nyilván valakik befogadták és tönkre tették szerencsétlent...
Haza jött velünk, elvolt a többiekkel, de nemsokára úgy döntött, hogy ő visszamegy a kánaánba halálra zabálni magát...
az én finom kis hercegnőm.:D
simán lehet, hogy a ti macskátok, csak eddig valakinél kifizetődőbb volt lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!