Mit csináljak? Légyszi válaszoljatok.
Amikor sétáltam a húgommal megláttam az úton 1 kis cicát aki nagyon nyávogott,nem volt nyitva a szeme.Nem tudom mivel etethetném.Vettünk neki már cumisüveget is,de sima tejet adjak neki?Választ előre kösy
14/L
Köszi.
Utolsó előtti: Szerinted én nem tom?:s
Besz*rok.
Itt van egy lány, aki befogad egy kismacskát, ti meg a helyesírásáért b*sztatjátok.
A whiskas macskatejet lehet kapni dm-ben is, egy üveg 300 valahány forint. Vehetsz még neki macskatápszert is, azt langyos vízben kell feloldani. Próbáld ki, melyiket szereti jobban.
Én még nem neveltem cumiból kismacskát, de két fontos dolog:
- gyakran etesd, 2-3 óránként
- evés után masszírozd a hasát meg a fenekét langyos vizes vattával, mert különben nem tud kakilni
Itt le van írva, hogyan kell cumiztatni: [link]
Szia kis csajszi!
Nagyon szép dolog hogy segítesz egy pici cicán!A cicáknak nem jó a tehéntej vegyél neki laktozmentes tejet vagy ha tudsz kecsketejet az még jobb.Az ilyen pici cicák még nem tudnak maguktól üríteni ezért minden etetés után nedves vattával ingerelni kell hogy tudjon pisilni és kakilni.Nagyon fontos hogy melegen kell tartani vagy infra lámpával,vagy egyszerűen melegvizes üvegekkel amit adobozában lévő rongy alá kell tenni.Sok sikert és örömöt kívánok
Valóban, megnéztem a whiskas macskatej csomagolását, 6 hetes kortól szabad adni.
Ha nincs a közelben állatáruház, akkor próbálj meg az állatorvostól tápszert venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!