Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? Légyszi válaszo...

Mit csináljak? Légyszi válaszoljatok.

Figyelt kérdés

Amikor sétáltam a húgommal megláttam az úton 1 kis cicát aki nagyon nyávogott,nem volt nyitva a szeme.Nem tudom mivel etethetném.Vettünk neki már cumisüveget is,de sima tejet adjak neki?Választ előre kösy

14/L

2009. szept. 10. 06:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi.

Utolsó előtti: Szerinted én nem tom?:s

2009. szept. 10. 06:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Azé a legjobb az vóna, ha taláná a környéken ojan macsekot, amejiknek kiscicái vannak, esetleg eevállaaná.
2009. szept. 10. 07:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de a felnőtt cicáknak is megy a hasuk a tejtől. (tehénttejtől)
2009. szept. 10. 10:26
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Besz*rok.

Itt van egy lány, aki befogad egy kismacskát, ti meg a helyesírásáért b*sztatjátok.

A whiskas macskatejet lehet kapni dm-ben is, egy üveg 300 valahány forint. Vehetsz még neki macskatápszert is, azt langyos vízben kell feloldani. Próbáld ki, melyiket szereti jobban.

Én még nem neveltem cumiból kismacskát, de két fontos dolog:

- gyakran etesd, 2-3 óránként

- evés után masszírozd a hasát meg a fenekét langyos vizes vattával, mert különben nem tud kakilni

Itt le van írva, hogyan kell cumiztatni: [link]

2009. szept. 10. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia kis csajszi!

Nagyon szép dolog hogy segítesz egy pici cicán!A cicáknak nem jó a tehéntej vegyél neki laktozmentes tejet vagy ha tudsz kecsketejet az még jobb.Az ilyen pici cicák még nem tudnak maguktól üríteni ezért minden etetés után nedves vattával ingerelni kell hogy tudjon pisilni és kakilni.Nagyon fontos hogy melegen kell tartani vagy infra lámpával,vagy egyszerűen melegvizes üvegekkel amit adobozában lévő rongy alá kell tenni.Sok sikert és örömöt kívánok

2009. szept. 10. 19:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Szivem, gondolom még suliba jársz és nem tudod egész nap a kiscicát gondozni ugyhogy szerintem keress neki szoptató anyacicát, ilyen picikét gondozni nem egyszerű, főleg nem egy 14éves iskolás lánynak. Menj a www.netboard.hu ra ott biztos segítenek neked.
2009. szept. 10. 20:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Anyukám gyes-en van így amíg suliban vagyok ő cumiztatja a kicsit..Az auchanba vettünk 4-5 ilyen whiskas tejet....
2009. szept. 11. 17:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A whiskas tej nem újszülött kiscica táplálására való! meni fog a hasa tőle, és belepusztul, mert még nagyon kicsi. állatgyógyszertárban kell venni kismacskának való tápszert és azzal etetni az első 2 hétben 3 óránként (éjjel is!!!) cseppentővel vagy cumisüveggel. etetés után finoman simogatni kell a hasát, hogy emészteni tudjon. remélem, felelősséggel bántok azzal a kis állattal, ha már vállaltátok, hogy felnevelitek. remélem életben marad a cica. írj, hogy mi van vele!
2009. szept. 12. 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Valóban, megnéztem a whiskas macskatej csomagolását, 6 hetes kortól szabad adni.

Ha nincs a közelben állatáruház, akkor próbálj meg az állatorvostól tápszert venni.

2009. szept. 13. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Amiket a boltokban lehet kapni cica tejet az nem egy olyan pici cicának valo! Tápszert keverj egy kis vizzel!
2009. okt. 25. 10:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!