Mit csináljak? Légyszi válaszoljatok.
Amikor sétáltam a húgommal megláttam az úton 1 kis cicát aki nagyon nyávogott,nem volt nyitva a szeme.Nem tudom mivel etethetném.Vettünk neki már cumisüveget is,de sima tejet adjak neki?Választ előre kösy
14/L
Lehet kapni boltokban (akár Tesco is) direkt kiscicáknak való tejet. Szerintem az jó lesz neki. Bár az anyatejet nem pótolja semmi..
Jah, és tanulj meg írni.
"Válaxoljatok, kösy, köcce"
Magyar ember így nem ír.
Ennek ellenére szép dolog volt befogadni a cicát. Vehetsz neki még meleg vizes palackot, amit becsavarsz törölközőbe.
Olyan, mintha az anyja melegítené. (Üdítős flakon is megteszi.)
ohh de corryzom kislány biztos nagyon cercsizitek egymást, én tejjesen megértő vaok.naah puxcsi lávcsi (L) <--ezt a stílust úgy nem bírom :D rohadtul idegesítő tud lenni... miért nem lehet normálisan? igaza van az előttem lévő hozzászólóknak..
Egyébként a kicsi macskáknak még nem lehet adni sima tejet, mert hasmenésük lesz (kb 1 éves korig).. úgyhogy vegyél a boltban macskatejet. És ha már kezd nagyobb lenni, kinyitja a szemeit stb, akkor vegyél neki valami zacskós tápot, pl. Whiskas junior.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!