Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy szelídítsem meg?

Kovács Mabelllll kérdése:

Hogy szelídítsem meg?

Figyelt kérdés
Van egy 6 hónapos macskám szóval közelít hozzám de ha meg akkarom símogatni akkor megkarmol soha nem ütötottem meg amúgy mindig a közelemben van minden hova követ sokat játszom vele ha haza jövök mindig "üdvözöl" nagyon szeretem őt csak a simogatással van baja mással nem és ez azért is fura mert északa velem alszik :'( nem értem miért nem akarja hogy megsimogassam :'( szerintetek?

2013. febr. 21. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nem csak egy lelketlen plüss...
2013. febr. 21. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez lenne a jó válasz, hisz az állatoknál is a kötődés jele az érintés.
2013. febr. 21. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem szereti ha simogatod. Nagyon sok macska azt sem bírja ha ölbe veszik.
2013. febr. 21. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy idővel majd megengedi, hogy simogasd, de az is lehet, hogy ilyen marad, a cicáknál nem lehet tudni. De attól még biztosan szeret téged, csak ő ilyen típusú, hogy nem szereti annyira az érintést. Legyél türelmes vele, ne erőltesd a simogatást, ha nem akarja, hagyd, hogy ő közelítsen hozzád. Milyen idősen lett egyébként elválasztva az anyjától? És pár hetesen mennyire volt emberek közelében, mennyire volt foglalkozva vele? Mert általában azok a cicák, akiket korán választanak el, és pici korukban nem nagyon vannak emberek között, jobban idegenkednek, és ez általában meg is marad.
2013. febr. 21. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
5 hònaposan került hozzám addig az anyával élt meg pár cicával és nem nagyon volt emberekel csak etteték de anyukám haza hoszta nagy a kötödés köztünk de ezt nem engedi :( nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!