Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szeliditsem meg a...

Hogyan szeliditsem meg a kiscicám?

Figyelt kérdés

5napja van itt, nagyon nehéz megfogni.meglát bkit elszalad. de ha elbirjuk kapni velünk alszik meg nem szalad el ha már simogatjuk. csak elkapni nehéz. hiába szolok neki nem jön:(

mittegyek?

2010. okt. 21. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem játéknak tekinti hogy elakarjátok kapni,és azért fut előletek...:D Ciccegj neki,és hivogasd,akkor nem kell kergetőzni és talán magától is odajön!Gondolom egy fiatal macsekról van szó,ugye?
2010. okt. 21. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom még kicsi.....ilyenkor a legtöbb amolyan hiperaktív....nekem is van éppen két néhány hetes cicám, azok is egész nap szaladgálnak, játszanak, de ha fölveszem az egyiket mondjuk, akkor elalszik ;)
2010. okt. 21. 23:22
 3/5 A kérdező kommentje:
2hónapos :)
2010. okt. 22. 05:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az még pici nagyon. Fél is még szerintem.Hagyd had szokja meg a helyet meg az embereket, ne kergesd mert azzal sok jót nem érsz el csak annyit hogy megijed.Simogasd csald oda magadhoz kajával.Foglalkozz vele sokat.
2010. okt. 22. 16:45
 5/5 anonim válasza:
Szerintem meg kell még szoknia az új környezetét ill. hogy nem kell félnie, nem bántja senki. Lehet, hogy ez több idő.Én nem zargatnám, majd megszokik. Fontos szerintem, hogy megtanuljon megbízni benned, úgyhogy csak óvatosan. A sok amúgy foglalkozás jó ötlet, de ne mindenáron. Az is lehet, hogy korábban nem volt emberközelben, vagy rossz tapasztalatai voltak.
2010. okt. 22. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!