Vannak itt olyanok, akiknek a cicája Virbogen Omega Interferon kezelést kapott?
Beszélsz idegen nyelvet? Hogyha igen akkor van egy-két olyan "kérdezz-felelek" oldal ahol állatorvosok válaszolnak kérdésekre. Mindenfélére, és igen, igazi állatorvosok.
Ilyen oldalra írhatnál kérdést, én eddig az összes válasz amit láttam nagyon készséges, kedves és alapos volt, biztosan segítenének, ha másféleképpen nem tudtok rájönni a megoldásra.
Esetleg azt teheted még meg hogy telefonon felhívsz más orvosokat, pl. a Mancsok rendelő orvosai Pesten nagyon "toppon" vannak mindenféle kérdésben, lehet hogy tudnának segíteni! Bár látatlanban nem tudom hogy bevállalják-e bármilyen tanács adását, viszont veszíteni valód meg nincs :).
Üdv!
Tudom, hogy kicsit régi a topik, de a doki csak 100 macskára való adagot tud beszerezni, a macskának meg nagyon kéne a böket... Nincs valakinek esetleg elfekvőben interferon injekciója? Vagy esetleg az állatorvosnak?
Örök hála
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!