Elűzhetik csoportba verődött macskák a saját kertünkből a mi ivartalanított lány cicánkat, ha ideszoknak?
Szerintem simán. Vagy jobb esetben, ami szerintem egyáltalán nem jobb "összehaverkodnak vele". Huhh... ahogy belegondolok nagyon sajnállak, mert fogalmam sincs mit tennék a helyedben. Lehet ki sem engedném a cicám, amíg azok ott kint vannak. Persze attól is szenvedhet, ha ő már kijárós. Sajna, hogy vannak ilyen "csöves, verekedős" cimicek. Őket is sajnálom, nem tehetnek róla, hogy nekik nincs szerető gazdijuk.
Hátha van valakinek tapasztalata és akad olyan, aki helyesen tudta kezelni ezt a helyzetet. És persze le is írja ide. :)
Tényleg szörnyűek az emberek, hogy hagyják szaporodni úgy az állatokat, hogy nem törődnek vele mi lesz velük.
Igen, értem és sokszor átérzem az aggodalmad, mert én szobacicát akartam, de egy idő után képtelen voltam bezárni őt, sokszor szeretne kimenni, de jó kisfiú, mert mindig itthon alszik és nem is megy túl messzire. Hát, sajnos vannak olyan kérdések, amire senki nem tudja a választ vagy nem jár erre az oldalra...
Sokféle vélemény van és sokféle cica is, nekünk mászkálók jutottak, de én örülök, mert óvatosnak látom őt.
Örülök, hogy eltűntek a gyanús egyedek.
Köszi szépen vigyázok rá nagyon :), amint látom a környékünkön nincs nagyon "vadállatkodás", a kinti macskákon, akiket látok nem nagyon veszem észre, hogy sérültek lennének, így remélem Oli is örökre kimarad a vérre menő dolgokból.
Te is vigyázz Nyafira! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!