Ki fogadott örökbe menhelyről cicát?
Hogy működik az örökbefogadás?
Mennyi idő alatt szokta meg a cica az új helyét?
Először jól ki fognak kérdezni, majd aláírjátok a szerződést. A legtöbb helyen benne vannak: ivartalanítási kötelezettség, a szükséges egészségügyi ellátásokat megkapja, tartásra vonatkozó információk (többnyire csak benti), a macskát másnak át nem adhatod, stb, illetve kérhetnek egy minimális összeget is.
Pár nap alatt megszokja a cica az új helyét.
Én 3 éve fogadtam örökbe, még kiscica volt, és nagyon beteg. Nekem meg is mondták, hogy nem hiszik, hogy megmaradna. Hát nem volt egyszerű, de megmaradt.
Egyébként én egy szerdai napon odatelefonáltam, és közöltem velük, hogy péntek reggel megyek a macskáért, oda ne adják senkinek. Amiért megtartották nekem, cserébe adtam nekik pénzt, a többi állat ellátása, és azóta is nekik adom az adóm 1%-át. Különben aláírtam a papírt, és ennyi volt. Mivel kicsi volt, hamar megszokta, csak játszott nem érdekelte semmi. Annyi, hogy hasmenése volt, gondolom a helyváltozás miatt, erre azért te is készülj. De mielőtt hazaviszed célszerű előre megvenni neki mindent.
Egyébként gratulálok, hogy menhelyről fogadsz örökbe, szép dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!