Tegnap hoztam el menhelyről a cicámat, azóta nem evett, nem ivott, nem vécézett, ez normális?
Köszönöm a válaszokat!
Olyan soknak tűnik a 2-3 nap, hisz azalatt teljesen lefogy, elgyengül szegény... közben felhívtam a menhelyét, azt mondták, tegnap délután még evett náluk, mielőtt elhoztuk. Szóval kb. 24 órája nem evett, az talán nem olyan vészes. Meglátjuk.
szerintem is enni fog, ha éhes lesz! De ha nagyon aggódsz vegyél neki Whiskas puha húsis zacsis kaját, az enyém annak soha nem tud ellenállni! jah, és tök jó h tartod a menhellyel a kapcsolatot!!! :)
nem raksz fel egy képet a cicádról? Kíváncsiságból úúúgy megnézném! én is nemsokára tervezem egy cica örökbefogadását, csak még pár hónap, mire innen elköltözök, s majd akkor! :)
no, remélem, sikerült megosztanom a képet. :) Saját képem még nincs róla, ez a menhelyen készülhetett régebben.
A kajás tányéroknál nem látok mennyiségi változást, de tutira evett valamennyit, mert a szőre benne van a tányérban. Kakilt is azóta kétszer. Ráadásul kezd még inkább megnyílni, ma már a kosárkájában aludt, amiben tegnap nem akart belemenni. Nagyon bújós, olyan cuki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!