Szerintetek milyen méreg lehet ez?
Szia!
Nem tudom hogy egy feljelentés mennyire számít az esetben (sajnos az országban még mindig nem veszik elég komolyan az állatok bántalmazását).
Igaza van az előzőnek, magad ne akarj utánajárni, mert belesülhetsz. Nagyon sajnálom a cicákat, Én imádom az állatokat, nem is tudom mit tennék, nagyon sajnálom:(
Remélem az a rohadt szemét is megissza/eszi azt a mérget.
Milyen orvosnál voltál? Egy jól felszerelt rendelőbe menj el, ott biztosan meg tudják gyógyítani a macskáidat, persze csak ha még nem okozott nagy károkat a méreg a szervezetben. Az elpusztult macskákon boncolást kell végeztetni és meg is van a méreg.
Biztosan mérgezés? Sok fertőző betegség is hasonló tüneteket produkál, a legtöbb ellen van védőoltás.
Egy jó orvos megmondja mi a gond, mérgezés e egyáltalán.
A későbbiekben pedig ha ilyen rossz helyen laksz ahol mérgezik a macskákat, csak benti macskát tarthatsz, vagy bentit kinti kifutóval, és nem éri semmi bántódás a macskáidat.
Pedig ez nekem nagyon fagyállónak tűnik, de nyilván az orvos jobban tudja.
Nem maradt elöl gyógyszer, vitamin, mérgező növény, tisztítószerekhez nem férhettek hozzá?
Vegyél egy fecskendőt kb a pontoknak megfelelő hosszúságnyit
........................... rakj bele vizet és napi háromszor itasd és darált macskatápot vízzel felöntve ugyanennyiszer
Nagyon jó állatorvosunk van, és mondta hogy biztos hogy mérgezés, de nem fagyálló mert az másképp hat rájuk meg az kimutatható vizeletből is, náluk pedig semmi nem volt a vizeletbe.
Inni rendesen iszok szerencsére.. :) Annyit lehet rajta látni hogy kicsit bágyadt, sokat fekszik, és nem eszik. Ma egy kis virslikockát evett csak és ennyi. Holnap még visszamegyünk dokihoz, infúziót is kap még és meglátjuk mi lesz nagyon remélem hogy rendbejön.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!