Megmérgezték volna?
nem tudom mekkorák a gyerekek, de mondjuk ha feltételezed, hogy betegek a macskák, akkor nem kéne a gyerekekkel összeereszteni őket. azért a gyerek mégis csak fontosabb, mint a macskák.
egyébként nekem is kedvetlen volt a macskám - későn derült ki (még állatorvos sem vette észre), hogy a veséi álltak le szép sorban. nem élte meg a reggelt... (mondjuk ez spec. nem fertőző, pláne emberre, de lehet a tieiddel más gond is.)
Mennyi idősek a kiscicák?
Am. szerintem nem mérgezés, mert ha az lenne akkor már hánytak volna, és valószínűleg már nem is élnének, bár ez a méreg fajtájától is függ.
Holnap már be tudtok menni a másik városba állatorvoshoz?
Amúgy az állatorvost fel kellett volna hívni, hogy mi lehet ez, és megmondta volna, hogy sürgős e, vagy ráér pár napot. Elég nagy hanyagság lenne, ha elpusztulnak, de időben még menthetőek lettek volna.
mind a kettőnek egyszerre? nem nagy eséllyel, de akár igen.
ha meg be voltak zárva, akkor hogyan mérgezték volna őket? meg minek...
még a kajában, amit adtál nekik, lehetett valami gáz. romlottságra nem tippelnék, mert a macska nagyon figyel, és a romlott kaját nem eszi meg. (én is nyugodtan adtam anno neki, mert ha gáz volt vele, ott hagyta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!