Macskát, de honnan?
Gondolkodom azon, hogy veszek egy cicát, de nem házi cicát szeretnék, hanem valamilyen fajtacicát... nem sziámi, meg ilyenek, hanem valami különlegesebbet. Láttam egyszer egy műsorban egy tenyészetet, szürke cicák voltak érdekes csíkokkal a hátukon... de nem jut eszembe a neve. Szóval ha valaki tudja írja már meg nekem légyszi.
Illetve ha tudtok olyan cicát, olyan fajtát, amelyik kijön a kutyákkal (mert van két kutyám), nem csavargós (tehát nem olyan, mint a házi macskák, hogy mindenhol van, csak otthon nem), barátságos, kint is jól elvan, tudnátok mondani? Köszi!
Huhh... nem semmi mennyi féle cimic van. Én is pont ebben az adásban szerettem bele egy fajtába és tök szerencsém van, mert elég könnyen találtam tenyésztőt és most már vannak is picik, csak még minik. :) De inkább nem nézelődöm, mert megint találok egy szépséget.
Ha megtaláltad a fajtát, akkor ezen az oldalon is nézelődhetsz a tenyésztőket illetően. Viszont nem is biztos, hogy találsz Mo.-on tenyésztőt. Általában fel kell venni velük a kapcsolatot, hogy bővebb infót megtudj (e-mail).
Nem találtam :( Vagy nagyon elkerülte a figyelmemet, amit nem hiszek, vagy nem tudom :(
A hócipős, az egyiptomi mau, és a brit cica is tetszik :)
Már megnéztem egy pár tenyészetet, de szinte mindenhol a brit-et tenyésztik...
Amibe én beleszerettem, azt sehol se találom :(
A tipikus belemagyarázás... :D "Akkor még nem jött el az ideje, hogy cicád legyen." Amúgy ha annyira különleges, hogy nem is találod, akkor biztos nincs Mo.-i tenyészetben és a külföldről behozott állatka jócskán megnövelheti a költségeket, de nem akarok okoskodni. Sajna nem tudom melyik cicára gondolhatsz, nincs túl nagy fajismeretem. A hócipős nekem is bejött. :)
Ha nagyon szeretnéd, akkor valahogy úgyis a közeledbe kerül majd a lehetősége, hogy legyen olyan cicád, amibe beleszerettél, lehet csak idő kérdése... mindenesetre ne hamarkodd el a döntést. További jókat! :)
Úgy emlékszem, hogy magyarországi tenyészet volt akkor abban a műsorban, ahol azt a macskát láttam...
Na mindegy, vagyis nem az. Még úgyse most akarok, hanem később, hátha addig megtalálom :) Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!