Macskát hozzá lehet szoktatni a vizhez? és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 23:35
1/12 anonim válasza:
Ha magától nem szereti, nem hiszem... Én próbáltam, de egyszerűen nem ment.
2/12 Vicuska87 válasza:
MIért most mit iszik???
Alapvető dolog hogy a macska vizet iszik... Ehhez nem kell szoktatni!
3/12 anonim válasza:
Mire gondolsz? Úszásra, fürdésre, ivásra? Nem mindegy.
4/12 A kérdező kommentje:
egyértelműen fürdetésre gondoltam hiszen mindenki tudja hogy utálják a vizet de láttam pár macskát aki szereti nekem is olyan kéne még nincs de kéne. [link] XDDDD
2013. febr. 11. 16:01
5/12 anonim válasza:
Én úgy tudom a török angóra szereti.
Meg biztosa akad néhány cica aki szereti, de ezt előre nem tudhatod.
Még az válhat be, ha pici korától rendszeresen fürdeted, viszont ez egészségügyi okokból nem javasolt.
6/12 anonim válasza:
Ezek a képek lehetnek pillanatfelvételek egy videóból.(lehet, hogy a következő mp-ben kiugrott) Nem az látszik a cicán, mintha hú de élvezné. Meg kell próbálni, de ha néhány alkalom után sem ugrik fejest a kádba, ne kínozd.
7/12 anonim válasza:
Biztossan lehet szoktatni, bedobod a Dunába és addig lubickol míg meg nem tanul úszni...ha nem akkor az az ő baja.
8/12 anonim válasza:
már nem azért ( nem vagyok ostoba állatvédő ), de mégis a mi a bánatért akarsz fürdetni egy macskát, amiről köztudott, hogy magától végzi a tisztálkodását...
a hülyeség nem divat.
9/12 A kérdező kommentje:
nincs is macskám XD
2013. febr. 13. 11:04
10/12 gyurika24 válasza:
Nekem van egy 7 honapos sziami cicam.O mikor kicsi volt utalta a vizet most meg allandoan a poharba van a feje :)) (marmint folyton iszik) de amugy magyon szeret a vizben jatszani.Altalaban kiboritja majd bejefetreng :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!