Sétáltassam vagy ne?
Én láttam már cicasétáltatást.
Egy nénivel beszélgettem is erről, mivel 80 évesen sétálni vitte a 8-10 éves nagydarab cicáját. Azt mondta, követeli a macsek, hogy kivigye :D és én úgy láttam, haladni is lehet velük, nem állnak egy helyben :D
Mivel mi kertes házban lakunk, nincsen ilyen problémánk. A legfiatalabbat (fókafoltos sziámi) hozzá szeretnénk szoktatni a pórázhoz, mert ő nagyon rosszul viseli ha egyedül van hagyva (bevásárlás alatt pl). Egyelőre sokat játszik, fetreng, de reméljük a legjobbakat, hogy ő is velünk jöhessen.
Természetesen a szoktatás alatt állandó felügyelet alatt kell legyen, nehogy véletlenül fennakadjon valamin, erre te is figyelj majd oda, ha emellett döntesz.
Mi kipróbáltuk a szállítódobozt is, de a visszaúton már magyaráz, hogy a saját lábán szeretné és nem hordozva :D
Nekem is ilyen problémám van.3 hetes a kiscicám még nagyon pici,mert az anyja elhagyta és mi neveljük a barátommal.Néztem a boltba a cicapórázt de egyenlőre még nem vettem meg,mert még nagyon instabilan közlekedik.Viszont ahol neveljük az egy lakás,a párommal lakunk itt,mert mindketten egyetemisták vagyunk.Szóval a cica szoba cica lesz.Viszont szeretném én is kivinni a levegőre.Csak olyan fura macsekot pórázon látni.Nem? :)
És tudom,h kertesházban jobb lenne,de azzal,h befogadtuk megmentettük az életét.Csak így lakásban kell élnie.
Majd írd le a sétáltatással kapcsolatos élményeidet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!