Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sétáltassam vagy ne?

Sétáltassam vagy ne?

Figyelt kérdés
VAn egy 5 hónapos fiú cicám.Kiskorában kertesházban élt(kb. 1 hónapos koráig). Mióta elhoztul kimegy az erkélyre , figyeltünk rá nagyon h le ne essen de egyszer megtörtént és csúnyán megsérült az álla. Nem tudom h sétáltassam e vagy ne? Ha sétáltatnám nem lenne ennyire érdeklődő? VAgy csak joban menne?Nem tudom már mitcisnáljak, de tényleg:S:(
2009. szept. 5. 14:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én láttam már cicasétáltatást.

Egy nénivel beszélgettem is erről, mivel 80 évesen sétálni vitte a 8-10 éves nagydarab cicáját. Azt mondta, követeli a macsek, hogy kivigye :D és én úgy láttam, haladni is lehet velük, nem állnak egy helyben :D

Mivel mi kertes házban lakunk, nincsen ilyen problémánk. A legfiatalabbat (fókafoltos sziámi) hozzá szeretnénk szoktatni a pórázhoz, mert ő nagyon rosszul viseli ha egyedül van hagyva (bevásárlás alatt pl). Egyelőre sokat játszik, fetreng, de reméljük a legjobbakat, hogy ő is velünk jöhessen.

Természetesen a szoktatás alatt állandó felügyelet alatt kell legyen, nehogy véletlenül fennakadjon valamin, erre te is figyelj majd oda, ha emellett döntesz.

Mi kipróbáltuk a szállítódobozt is, de a visszaúton már magyaráz, hogy a saját lábán szeretné és nem hordozva :D

2009. szept. 23. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémám van.3 hetes a kiscicám még nagyon pici,mert az anyja elhagyta és mi neveljük a barátommal.Néztem a boltba a cicapórázt de egyenlőre még nem vettem meg,mert még nagyon instabilan közlekedik.Viszont ahol neveljük az egy lakás,a párommal lakunk itt,mert mindketten egyetemisták vagyunk.Szóval a cica szoba cica lesz.Viszont szeretném én is kivinni a levegőre.Csak olyan fura macsekot pórázon látni.Nem? :)

És tudom,h kertesházban jobb lenne,de azzal,h befogadtuk megmentettük az életét.Csak így lakásban kell élnie.

Majd írd le a sétáltatással kapcsolatos élményeidet. :)

2009. szept. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!