Sétáltassam vagy ne?
Én két macska sétáltatásával próbálkoztam már.
Az első teljes kudarc, bepánikolt, fújt, jól belém mart, alig bírtam visszavinni a lakásba. Pedig előtte szoktattam a pórázhoz bent.
A második bírta, de valóban nem olyan, mint egy kutyát sétáltatni. Leviszed, körbeszagol, rágja a füvet, felfedez, de haladni nem lehet vele semerre.
Mielőtt leviszed, mindenképp oltasd be legalább kombinálttal, mert akármilyen állat ürülékével találkozhat.
Bocsi de macskt eleve kínzás lakótelepen tartani, hacsak nem egy lusta perzsa dög, annak mindegy, de a legtöbb macskának tér kell falak nélkül!
HA sétáltatod téged kiröhögnek a macskádnak emg nem lesz jobb, hisz mennyivel jobb bezárva lenni egy 5x5-ös szobába mintha egy zsinórrakötve rángatnak végig az utcán?
Basszus az meg hogy a macskát be kell oltani ahhoz hogyí sétáltasd, egyszerűen vicc...a mi macskáink egy oltást se kaptak, a kertünkben élnek, és a szomszédok kertjeibe csavarognak, sündisznók is idejárnak, kutya is szökik át néha, mégis erősek egészségesek, az oltás többezer forint nincs szükség rá ha csak 1 sétára viszed ki...ez mekkora baromság?
Levegő ellen is beoltatod vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!