Macskák tudnak valamit nem? Nincs nekik valami céljuk e Földön?
Azt olvastam, hogy a házimacska őse, az afrikai vadmacska nem fél az embertől.
El tudjátok képzelni ez hogyan nézett ki az ókorban, a macska háziasításának a kezdetén!? Bele tudtok ti gondolni abba, hogy a macskában milyen rejtett tudás gyökerezik?
És még sok minden. Nem kell tanítani semmire, magától tanul, és nagyon-nagyon intuitív lények benyomásást keltik. Arra gondoltam, hogy talán tényleg van bennük valami olyan felsőbbrendű tudás, amiről mi emberek nem tudunk.
Hogyne tudnának! Szeretetet hoznak, dorombolást, ragaszkodást, hálótársak. Valaki, akiről lehet gondoskodni,
aki hálás érte. Lehet bennük gyönyörködni, pakolni utánuk..
Gügyögni nekik..Válogatni a polcon, milyen jutalom falatnak örülne? Nézni, ahogy ül az ablakban, és csodálja a világot.
Hagyni, hogy az ágy közepén terpeszkedve aludjon. Hogy elfoglalja a kedvenc fotelunkat..
Soroljam még?
Bevállalom, mint a dilis öregasszonyok.
A macskák filozófiája
Ahogy kimegyek a szobából a gazdám megszűnik létezni.
Amikor visszatérek rejtélyes módon megint valós lesz.
Paradox módon amikor ő hagyja el a szobát,én nem szűnök meg létezni -de ő igen.
Imádom őket :)
Kedves kérdező, teljesen egyetértek veled. Ha érdekelnek az ilyen dolgok, szerintem ez a könyv tetszeni fog:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!