Kutyák és macskák szexelhetnek egymással?
Figyelt kérdés
A spicc kutyám nagyon rá van kattanva az egyik macskámra, mi történik, ha megdugja? Folyton követi, és az előbb rá is mászott, és már el is kezdett mozogni rajta. Egyébként a lány cica ivartalanított, és a kutya, természetesen fiú, nincs ivartalanítva.2013. jan. 23. 15:06
2/15 A kérdező kommentje:
Mondom hogy ivartalanítva van a macska... Egyébként amikor figyelemmel tudom tartani őket, elzavarom a kutyát, de félek, hogy egyszer úgy kapja el a cicánkat, hogy nem vagyok itthon.
2013. jan. 23. 15:12
3/15 anonim válasza:
Azt? Nem lesz semmi baja csak alácsap 1et
4/15 okoska31 válasza:
még mindig inkább a macskát, mint a lábadat...:)
egyébként meg semmi nem lesz.
5/15 okoska31 válasza:
ja, a kutyát is kellene ivartalanítani - nem hiszem, hogy csak a macskádra lenne rágerjedve...
6/15 anonim válasza:
Nem párosodnak egymással. Teljesen különböző két állatfaj. A kutyádnak meg jót tenne egy ivartalanítás .
7/15 anonim válasza:
Igen, párzanak. Természetesen utód nem lesz. (van ismerősöm, aki nagy vihogva mesélte, hogy "rendezte le" a kan kutya a nőstény macskát. Le is fotózta az eszetlen)
8/15 A kérdező kommentje:
Na most megnyugodtam kicsit, mert a kutyám jelen pillanatban is próbálna közösülést létesíteni, de a cicám vagány csajszi, rátámad, ha úgy közeledik felé a kutyám. :D Ő meg nem mer visszaütni, elég gyáva. :D
2013. jan. 23. 15:26
9/15 anonim válasza:
Vidd a kutyádat ivartalanítani, te sem örülnél, ha egy gorilla meg akarna d.ugni, és közben nagyokat röhögnének rajtad.
10/15 anonim válasza:
Még a nagy kutatóknak sem sikerült idáig kutya és macska párosítása. A kutyádnak egyáltalán mindegy jelen pillanatban, mi kerül alája.Ha ennyire vehemens, ivartalanítással megelőzheted az elkövetkező prosztata problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!