Mit csináljak? Az őrületbe kerget! Hogy lehetne leszoktatni? (többi lentebb)
Akár az összes mostani tünet lehet az ivarérettségtől. A jelölés megszűnik (ivarérés előtt jobb az ivartalanítás, mert akkor el sem kezdi a jelölést, így biztosan nem fogja később sem csinálni). Ha most rajta van a párosodhatnék, lehet, hogy semmit sem tudtok csinálni a műtétig, ki kell bírni. Utána biztosan lenyugszik.
Van, hogy az én ivartalanított macskáim is felébresztenek, mivel éjszakai állatok eredetileg. Próbáltam én is ajtó bezárást, de akkor azt kaparták, azóta inkább nyitva van. De amióta kinőtték a kamaszkort, szépen végigalusszák az éjjelt. A tied is majd megkomolyodik.
Ha éjjelre nyitva hagyjuk az ajtót neki, nem kell tartani tőle hogy az ágyra pisil míg alszunk? Eredetileg azért zárjuk a szobát mert lepisili az ágyat meg éjjel kaparófának nézi a fűrészporos tapétát. Jah és másfél éves kandúr a drága.
Így is van rá esély, hogy "kinövi" ezeket a dolgokat ivartalanítás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!