Mit csináljak a cicámmal pici még, és nem mindig al alomba kakil hanem a növényeim földjére amitől már az őrületbe kerget? . Mit csináljak kifog pusztulni szegény növényem és ezt nem akarom.
Úgy értelmezem hogy nincs arra lehetőség hogy ne legyenek egy helyiségben?
Ha így van, akkor azt tudod csinálni hogy mondjuk alufóliával lehúzod a földes részét a cserépnek, annak nem szeretik a cicák a zörgését, nem szeretnek rajta lépkedni.
Ami nekem még kiscicánál nagyon beválik az a 2 oldalú ragasztószalag. Ha azt akarom hogy valahová ne menjen fel, akkor ott beragasztózok néhány sávot és amikor beleragad a mancsa akkor azt sem tudja merre meneküljön onnan.
Megcsinálhatod hogy a cserép 2 széle közé kihúzol 2 oldalú ragasztó csíkokat, és tuti hogy nem fog akarni ott lebzselni, mert a mancsuk fixáltságát nem csípik, plusz úgy már oda sem fér majd a cserépbe :). Ezt nem kell örökre így hagyni, csak amíg megtanulja hogy ez negatív következménnyel jár, aztán eltávolíthatod majd a csíkokat.
???? Alufóliát imádja az összes cica akiket ismerek. Apró miszlikekbe tépik, és minden.
Én tanácsolnám, h tedd magasra a növényeidet. Illetve esetleg ha aföldre nagyobb köveket tennél, h ne látsszon a föld. A macska ösztönösen rá fog szarni a földre. Bár ezt tudnod kellett volna. Ahogy azt is h a szobanövény, kiscica párosítás nem nagyon szokott bejönni. Általában kiscica-szobanövény 5-0 felállásban a szobanövény feladja a küzdelmet. És most nemcsak kakiról beszélek...
Nem minden macska egyforma, én azt írtam amit érdemes kipróbálni mert nekem használt, semmiféle 200% garanciát nem vállaltam hogy a kérdezőnél is így lesz. Mellesleg nekem nincs egy légtérben a növénnyel a cica, mert nagyon játékosak a macskáim és a növény nemigen élné túl a dolgot.
Az én macskám (a nagyobbik) nem szereti az alufóliát, csak ha galacsinná van gyűrve, amúgy nem tűri a talpa alatt. Ettől még 91039742984238746 másik macska tűrheti.
Nekem is csinálta ezt a macska. Teljes virágföldcsere egy két tasli, elzavarás, mikor közeledett a virághoz. Többször beletettem az alomba, hogy tudja az való a wc-zésre és megtanulta.
A citromot nem szeretik, tegyél a virág köré citromkarikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!