Mit csináljunk szegény macskával?
Jöttünk hazta suliból 2-en és szemünk láttára kidobtak egy régi fekete VW Golf-ból (nyitott ajtónál) egy védtelen macskát. Nagynehezen elkaptuk és hazahoztam. Anya főzött neki kamilla teát a szemeire mert kicsit csipás. Vittünk neki tejet, kaját meg almot. Amúgy olyan 2-3 hónapos lehet.
Mit csináljunk vele szerintetek? Egyik szomszédunk felesége önkéntes a menhelyen lehet hogy odaadjuk neki, hogy vigye el. Nálunk nem maradhat, mert már van egy macska és nagyon sokba kerül a kajája mert nagyon válogatós.
Tejet ne adjatok neki, mert szegény kifossa magából még azt is, ami belémegy.
Amúgy én a helyetekben megtartanám. Nem tudom, mit gondoltok ti drágának, de ahol egy macska eszik, ott eszik kettő is.
Ha tényleg nincs mit tenni, akkor adjátok oda a menhelynek.
A kérdésedre már kaptál választ.
Csak annyit akarok még írni, hogy azért törölték ki előbb a kérdésed, mert nem itt kellene szidni azt, aki kidobta a cicát, arra itt senki nem kíváncsi, meg úgyse olvassa a kérdésed...és hát elég durván fogalmaztál, ezt te is beláthatod. Nem azt mondom, hogy velük értek egyet, félre ne érts. Veled értek egyet, nekem is volt már sok befogadott állatom, de nem itt kell szidni az illetőt, mert mint leírtam, úgyse olvassa és nem is érdekelné. Az ilyet pedig törlik innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!