Mit tegyek? Szegény már nagyon idős!
Időpont tegnap 09:19 már vártalak!!!!
Ilyet nem szabad mondani,hogy fölösleges!!!!!
Ez a kis cica lehet,hogy haldoklik és nagy fájdalmai vannak,a vese nem játék...kemény dolog,mond meg a kedves anyukádnak!!!!
Tehát a kérdésre a válaszom,elég egy vérvételt kérni abból szokták a vese állapotát megnézni és az összes többi értéket...felesleges a többi vizsgálat...kérlek majd írj,hogy mi volt!!!!!!
Ja,és még valami,ami nagyon nehéz dolog!!!
Ha a doki azt mondja,hogy veseelégtelenség akkor sajnos ez visszafordíthatatlan folyamat,általában a macskák ebbe halnak bele....egy ideig óráig lehet húzni vesediétás kajával,de ha már nagyon rosszak az értékek akkor csak meghosszabbítod a szenvedését...figyelj,nekem a cicám szeptemberben halt meg a kezeim között ugyanebbe a betegségbe,mert hittem,hogy jobban lesz....bárcsak elaltattam volna előtte 1 nappal....nem kívánom senkinek ezt a szenvedést....zokogtam 1 hétig és már nem vagyok 20 éves,ráadásul pasi.....ha a doki azt mondja,hogy már nagyon nagy a baj akkor...tudom borzalmasan nehéz...de,a cicád és saját magad miatt is altasd el....semmit nem fog érezni,és legalább nem szenved tovább....de remélem,hogy nincs nagy baj!!!!Kérlek majd írj nekem!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!