Milyen kiscicát válasszak?
Sziasztok!
Végre elhalálozott a szomszéd kutyája, amelyik eddig megette és megölte az összes kiscicám. Tudom nem szép dolog ennek örülni, de mégis mindig megölte a kiscicáimat, sokszor úgy, hogy átszökött a kutya a mi kertünkbe és itt ölte meg nálunk...
Most végre vehetek magamnak egy kiscicát, de nem tudom milyet.
Hátha ez segít: Én alapból lusta vagyok, sokat fekszek itthon, amikor tanulok akkor sokat fekszek, ülök a szobámban, ám ha lenne, akkor sokat játszanék vele.
Valami olyan kéne, ami viszonylag szelídebb, nem főnökösködő, szeresse a családot, gyerekkedvelő legyen.
Árban maximum 40.000 FT-ig mennék el, TK nem kötelező, hogy legyen, csak fajtatiszta legyen.
Köszönöm szépen! :)
egy macskától ne várd el hogy szeresse a családot, mert a macskák a lakóhelyükhöz hűségesek, nem a gazdájukhoz.
ezt félretéve, erre a célra a sziámi vagy cirmos lenne szerintem a legjobb, azok a legnépszerűbbek otthonra.
Fúúú,Te örülsz,hogy kinyúlt a szomszédod kutyája?
Szegény kutyuska:(
Biztos hergelted,és nem hagytad,hogy nyugodtan egye meg a kiscicákat:( direkt elhúztad kötéllel a cicát előle,meg ilyenek...
vagy előre mérgezett cicát adtál neki enni...
Én alapból nem vagyok lusta,csak éjjel feksze.M. itthon,és nem fekve dolgozo.M.
Szép napot amúgy :)
Na akkor!
A macska akkor fajtatiszta, ha azt törzskönyvvel bizonyítani tudod. A fajtatiszta macska, csakis lakásban tartható, illetve hálóval körülvett, kifutóban, ezek benne vannak a szerződésben, amit aláírsz! Egy fajtatiszta cica 80.000 ft-nál kezdődik!
Törzskönyv nélküli macskáért, pedig ne adj ki 40.000 ft.ot, mert abszolút nem tudod bizonyítani, hogy fajtatiszta, csak azt hogy fajtiszta! És egy jó kis szaporítótól vásárolt cica tele lehet rizikofaktorokkal betegségekkel szemben.
Szóval, hozz ki a menhelyről egy cicát, és gondozd őt felelősségteljesen!
Vicuska!
Én pedig mindenképpen valamilyen fajtiszta cicát szeretnék, pl. skót lógófülűt vagy valamilyen perzsát, mert nagyon tetszenek, nagymamámnak is ilyen volt, mielött meg nem halt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!