Találtunk egy kiscicát. Panelban lakna a húgomnál. Rá tudjuk szoktatni az alomba kakilásra?
Mi kertes házban élünk a férjemmel. Egyszer csak megjelent a teraszajtónkban egy kiscica. Olyan 4 hónapos lehet, nem tudom pontosan, mert nagyon le van fogyva. Lehet, hogy az egyik szomszédé, nem tudom, de az biztos, h nem gondoskodnak róla rendesen.
Szerettük volna befogadni, be is engedtük a házba, megfürdettük, megetettük, de van egy 6 hós cicánk, akit nagyon zavar az új jövevény, folyton morog és fúj rá.. sajnos több nap alatt sem javult a helyzet, viszont a húgom nagyon szívesen befogadná. Ő panelban lakik a 4. emeleten. Ez a cica eddig mindvégig kint végezte a dolgát. Rá lehet vajon szoktatni arra, hogy alomba kakiljon? Vagy van valami más megoldás? Egyébként a kicsi szeret bent lenni, sokat lustálkodik..nagyon nyugodt cica és nagyon nagyon vágyik a szeretetre, szóval, azt hiszem a panelban lakással nem lesz gond. Szerintetek?
a mi cicánk egyből tudta a dolgát, hogy alomba kell csinálni :) nem tartozik ide, de olyan cukit pukizott :)))))
ha nem oda csinálná, akkor az eset közben tegyétek oda, talán akkor kapcsol :)
Szia!
Az egyik cicánkat mi is "kertből szüreteltük" vidékről kb 3 hósan... Hazavittük, és egyből alomra ment a lakásunkban(azóta is csak oda), ill- kb. tisztaságmániás!!! :)
Üdv.
Szia! Amikor hazaviszi a húgod, egyből tegye az alomra, az legyen az első...(ami a végleges helyére van rakva).
Nekem két cicám van, és egyből sikerült a szobatisztaság.
Nagyon jó hallani, hogy ilyen felelősen gondolkodtok, és befogadjátok a cicust!
Menni fog az alomba végzés, amikor felviszed, azonnal tegyétek bele az alomba. Érdemes elmenni orovoshoz, bolha-féreg-rüh, vagy bármi más, ami esetleg az emberre is veszélyes lehet! Majd ivartalanítani kell, mert jelölni fog, ami ténleg nagyon de nagyon undorító tud lenni!
Mikor kezd el jelölgetni? Mennyi idősen?
Én féregtelenítettem néhány napja tablettával.. de természetesen holnap délután visszük dokihoz.
Köszönöm nektek a segítséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!