Mennyibe kerül jelenleg az Aldi-s 10 L-es macskaalom, és meddig elég 1 cicának?
Figyelt kérdés
Ugyanez esetleg Spárban,Lidlben?2013. jan. 6. 14:58
1/6 anonim válasza:
Ha a Shah-ra gondolsz, az 800 Ft körül van, nálam két maccs van, egy zsák 2-3 hétig elég, attól függ, éppen mennyit pisilnek :))A Lidl-s is hasonló árban, de én túl porosnak találtam. A Sparost nem ismerem.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszíí :)
2013. jan. 6. 15:55
3/6 anonim válasza:
A Spar-ban 5 kg-os alom van, és 350 ft körül van. Mi azt használjuk, mert nincs szaga (mint az auchanosnak vagy van valami... midi vagy nem tudom milyen nevű alom), és nagyon jól csomósodik.
4/6 anonim válasza:
Az Aldis Shah 750 ft,de nekünk nem vált be,nem csomósodott eléggé.Nemrég váltottunk a Lidl Coshida nevű almára.Ugyanannyiba kerül,de sokkal jobb.A pisi jól összeáll,könnyű kivenni.Nekünk több cicánk van,nekik 2-3 hétig elég.
5/6 anonim válasza:
Aldis almot soha többet nem veszek. Nem csomósodott,igazából úgy nézett ki mintha sár lenne az alomtálcában :)
6/6 anonim válasza:
750Ft Aldiban a 10L, de a Lidl-s is ugyanennyibe kerül. Szinte ugyanaz a minőség. Mindegyik jól csomósodik, de az Aldi-s egy icipicit jobb. :) 1 cicámnak 1,5-2 hónapig is elég, mert nem pisil sokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!