Miért hiánycikk a boltokban, a Winny, és az S- Budget macskaalom?
Nekem 2 cicám van, nekik ez, 3 hétre lenne elég.
Én eddig 1200ft- ot költöttem,2 heti alomra. Amit te javasolsz, az ennek a duplája.
Sajnos ezt, nem engedhetem meg magamnak.
Marad tehát a Biolux, ami meg sem közelíti a sparos minőségét, viszont, egy százassal drágább.
Köszönöm a választ!
A winny-s macska almot a CORA nevezetű nagy áruház forgalmazta, úgymond saját terméke volt. A cora bezárt, szóval azért nincsen a polcokon Winny-s termék.
Viszont a S-Budget macskaalom van a spar, interspar áruházban, mi is onnan vesszük.
Kijavítom, amit tegnap írtam, egy macskának 60-80napra elég egy zacskó, tehát az egy hónapra kb. 1365. Neked 2400 Egy hónapra.
Nem akarlak rábeszélni, csak általánosságban mondom, hogy a "drágább" sokszor olcsóbb. Pl. prémium táp a macskáimnak egy hónapra 3250Ft!
Ja 2 macskád van, azt elfelejtettem na mindegy.:) Kettőnek elég elvileg másfél 2 hónapig.
De a táp az tényleg megéri.
Nekem 5 macskám van :)
Azt hittem, hogy a Winny, a Match áruházlánc terméke.
Sikerült S- Budget almot venned?
Én tegnap is néztem, egy inter, és egy sima Sparban, de nem volt. Majd megnézem holnap is.
Tápból, és konzervből, én is, a jobb minőséget veszem, mert az nem mindegy, hogy mit esznek, viszont a tisztán tartásukat szeretném, minél kevesebb pénzből kihozni.
Ismét köszönöm a válaszokat!
Sparban kell,hogy legyen S-Budget alom.
Ha nincs,akkor a Cirmi almot ajánlom.Én eddig Fressnapfban.és Pennyben láttam,5 kg-os kiszerelésben van,és szintén nagyon olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!