Milyen macskaalmot használsz? Mennyi időnként cseréled?
Figyelt kérdés
Én általában az Aldis Shah almot veszem,de nagyon csomósodik,pár nap után lehet cserélni.2012. jan. 15. 19:34
1/8 anonim válasza:
Én nem használok macska almot az enyém ki kéreckedik az udvarra ha kell neki és ott végzi el a dolgát.
De az egyik ismerősöm a legolcsóbbat használja. A tescoba is van most nem tudom mi a neve de azt mondja neki az jó.
2/8 anonim válasza:
Mi vettünk már tesco gazdaságosat,nagyon büdös,nem szívja a nedvességet!Pennybe vesszük 350ft/5 kg,és nagyon jó nedvszívó,és nem büdös.Sajnos nincs útba a bolt,ezért be szoktunk belőle vásárolni.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az Aldis Shah - amit Te is említesz - nagyon jó. Én folyamatosan veszem és töltöm újra, kb másfél-két havonta van egy teljes csere (két nagy macska van), egy zacskó kb 2 hétig elég, kezdéskor mindig 8 kilót rakok a tálcába. Nekem pont ez a jó benne, hogy csomósodik, könnyű kiválogatni belőle az ajándékokat. :)
4/8 adamkak válasza:
Én sparosat ,jó csak nagyon porzik.De most anyámék vettek karácsonyra egy másikat MutiFit a neve és illatos nem tudom mennyiért vették.Szerintem annyira nem jó de illatos nem porzik de szerinte nem fogja meg olyan jól a nedvességet.én mindig akkor cserélem amikor már érezni rajta nagyon a szagot.
5/8 anonim válasza:
Szilikonost, mikor milyet, csak a macskaszart szedem ki, semmi mást, ha kezd szaglani, akkor van teljes csere. Általában két és fél hetente. Két macska jár bele, és csak abba, ki nem mennek.
6/8 anonim válasza:
Pár hónap óta a Fressnapfban kapható Mulitifit Bio Fresh-t használom. Két macskánál elég a 15 l-s zsák egy hónapig. A vizelet kőkemény kis gombóccá összeáll, csak ki kell emelni, az ürüléket is. 2-3 naponta utánatöltöm az almostálcát. Havonta egyszer kihypózom a tálcát.Porzik sajnos, de az egyik macska akkora vehemenciával ássa el a végterméket, hogy nem is csodálom. Még a másik után is bemegy és rendezkedik :)
7/8 anonim válasza:
Rossmannos Winston 5kg-os 500Ft. Tökéletes. Olcsó, szagtalan, nagyon gyorsan és szépen csomósodik, min. 1,5 hétig elég az 5 kg.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Rossmann nincs a közelben,viszont az Aldiban most jelent meg egy Prosan nevű macskaalom.10 liter 1200 ft,viszont kb. 1 hetente kell cserélni.
2012. márc. 11. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!