Enyém az egyetlen macska, aki visszadumál?
Figyelt kérdés
Félsziámi cicám van, és folyamatosan beszél. Kis nyavalygós hangja van, különböző hanglejtésekkel válaszol, ha mondok neki valamit. Volt, hogy 4-5 másodpercig folyamatosan tartotta a hangot. Ezen kívül szavakat tanul! Azt, hogy "heló", már körvonalakban mintha ki tudná mondani. A "mama" szót egész tisztán ejti ki. Más is van így?2012. dec. 28. 11:00
11/12 anonim válasza:
Volt egy 8 éves kandúrom, ő akkor pofázott vissza mindig, ha rászóltam, mikor rosszat csinált. Pl. sunyi hangon kérdeztem tőle, hogy "miit csinálsz már megint?", akkor lapos tekintettel rámnézett és hangtalanul nyávogott vissza. Mozgott a szája, csak hangja nem volt. És hozzá a félig csukott szemmel való sanda nézés... hát azóta se volt olyan cicám.
12/12 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy házi mcsaka volt csupán.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!