A cicám nem hajlandó enni, ha távol vagyok. Mit tegyek?
Az én cicám ugyanilyen volt. Két megoldás létezett nála. Amúgy is jó kajákat evett, de ha elmentem és más etette, akkor beraktároztam neki nagyon drága kajákból, azokra általában nem mondott nemet.
Másik esetben pedig szivatta azt aki adta a kaját és csak egyesével fogadta el a szárazkaját úgy, hogy a tányérja mellé kellett tenni (egyesével).
Enyém sem eszik, sőt, wc-re sem megy, amíg nem vagyunk itthon. Anyumra szoktam bízni az etetést, de nem hatja meg őfelségét. A drágább kajákra tojik, mindig csak azt eszi, ami épp kedvenc. De a luxuskajákat nem szokta szeretni.
Azért lehet, mert nincs meg a társasága, ragaszkodik hozzád, hiányzol neki, és attól, hogy távol vagy, felborul a kis életritmusa.
Az enyém se eszik, ha nem vagyok itthon. Egy éjszakára hagytam magára, mikor visszajöttem, azt a duzzogást!
Máskor vár az ajtóban. Most a szekrény legmagasabb pontjáról nézett le rám, de úgy mint egy hisztis gyerek.
Három kiló szőrcsimbók az úr itthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!