Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vérzik a macskám szája,...

Blackleyn kérdése:

Vérzik a macskám szája, lehet, hogy belső vérzés?

Figyelt kérdés
Vérzik a macskám szája, nem tudom mi baja lehet.Több cicánk van, ezért felmerült bennem, hogy az is lehet,hogy az egyik macska kapott bele.Ma este több csepp vért is felfedeztem a szőnyegen,nagyon folyik belőle.Nem tudom mit tegyek, ezért kérek itt segítséget.Kérlek, ha tudtok segítsetek,minden hozzászólás fontos lehet!

2012. dec. 27. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg,hogy nem a szája vérzik-e,esetleg valamelyik foga,ha nem,akkor lehet hogy tényleg belső vérzése van.
2012. dec. 27. 19:16
 2/10 anonim válasza:
Patkánymérget, mérgezett egeret, ilyesmit nem ehetett? Ezek belső vérzést okoznak, K-vitamint adj neki, ha tudsz, ha nem, akkor irány a doki.
2012. dec. 27. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Vizsgáld meg! Ha a szája belülről is véres, esetleg alvadt a vér, akkor spuri az állatdoki-ügyeletre! Ha megtalálod a baj forrását (pl. sebet), akkor próbáld elállítani a vérzést, ha mély a seb, akkor is ügyelet.
2012. dec. 27. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Először nézz bele a szájába és ha ott a gond akkor nyugodj meg és próbáld meg elállítni a verzést,a cicák gyakran harapják meg a nyelvüket

más tünet?

2012. dec. 27. 19:35
 5/10 Vicuska87 ***** válasza:
35%
Teljesen mindegy, hogy mi a baja, azonnal állatorvosi ügyelet, mert a cica elvérzik, és elpusztul!
2012. dec. 27. 20:19
 6/10 anonim válasza:
48%
Rögtön el kell vinni dokihoz!!!!!!
2012. dec. 28. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Dokii!
2012. dec. 29. 19:09
 8/10 Shrekkettű ***** válasza:
Valaki tudna jó ötletet adni nekem is, mert kétszer vittük dokihoz, de probléma nem lett megoldva, csak 18k elszórva, és magának véreztetje ki, mert bent van és magától vérzik, csak egy kicsit tudom megtörölgetni a száját meg max valami gyógyteával. És már a macska is beteg valaki tényleg segítsen, ha kérhetem!
2023. febr. 4. 13:08
 9/10 Shrekkettű ***** válasza:
8-as vagyok, és nagyon akaratos, meg ha vadmacska lenne, annyira nem félteném, de abba reménykedek, hátha jobban lesz magától.
2023. febr. 4. 13:16
 10/10 Shrekkettű ***** válasza:
8/9 vagyok, van egy macskásnéni és ő megoldotta antibiotikummal, úgy, hogy nem volt erőszakos, jelenleg nincs gond.
2023. febr. 4. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!