Macskám kapkodva veszi a levegőt, le -fel jár az oldala gyorsan, lázas is, mi baja?
Pest környékéről is hallottam olyan sztorit, hogy ivartalanítást hentes módjára végzett az orvos, mert ilyen disznóbélyegző állatorvos volt világéletében, csak átavanzsált kisállat orvoslásra...
Pesten is vannak modern, új klinikák igen, de az csak a felszerelés, a bennük dolgozók legtöbbször közepes tudású orvosok, vagy éppen a szakmához alig értőek és csak találgatnak és lehúznak. Volt olyan, hogy 3-szor egymás utáni napon kellett visszavinnem a macskát, mert nem evett, ez volt a tünete. Nos, kapott 25 ezer ft értékben injekciót és megkérdeztem, miért kell 4-edszerre is visszavinnem?? Mikor elkezdett enni..stb és mi baja volt? A válasz..háááát, szegénykének biztos fájt a hasa, egy kis gyomorrontást kapott..
OK, ez előfordul de ezért fizettem 25 ezret? Egy kamu gyomorrontásért? Velünk is előfordul, de még gyógyszer se nagyon kell ahhz, hogy elmúljon.
Én nem értek egyet, hogy az orvos hibájából halt meg a cica!
Utolsó stádiumú tűdőgyulladásban, nem hiszem, hogy a macskát olyan nehéz lenne megröggenezni. Az utolsós stádiumú cica, már alig mutat életjelet!
Vizsgálatoknak kellett alávetni, amit sajnos már nem bírt ki a kis szervezete!
Azt viszont elítélem, hogy ilyenkor is benyújtja a számlát az orvos!
Le vagyok döbbenve, nagyon sajnálom a cicádat, és, hogy ennyit kellett szenvednie. Lehet, hogy amúgy altatták volna, jobb lett volna neki is, ha a karjaidban alszik el. Ez az állatorvos tényleg barom. És rettenetes pofátlan is.
Ne mentegetőzz, nincs értelme, nem tudhattad, de az esetből biztos, hogy te is levonod a helyes következtetéseket, és neadj'isten következő alkalommal másként jársz el.
Részvétem :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!