Miért veszi ilyen kapkodva a levegőt?
Figyelt kérdés
9 hós kutyámon az elmúlt napokban észrevettem, hogy teljesen hirtelen és következmények nélkül elkezdi nagyon furcsán venni a levegőt. Ez egy néhány percig eltart, aztán abbahagyja. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az ember nagyon sír és egy idő után már csak kapkodva tud beszélni és szakadozottan levegőt venni. Jövőhéten megyünk állatorvoshoz, már be vagyunk jelentkezve, addig is szeretném tudni mi lehet ez? Tapasztalt-e mér valaki hasonlót?2011. máj. 25. 12:32
1/6 anonim válasza:
Az én kutyám akkor csinált ilyet amikor szívbillentyű zavara volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. köszönöm. és erre mi lett a megoldás?
Nagyon féltem, remélem semmi komoly..
2011. máj. 25. 12:45
3/6 anonim válasza:
Az állatorvos nem mondott semmit telefonon? Én úgy szoktam hogy ha aggódok valami miatt a kutyussal kapcsolatban, akkor felhívom a dokinkat és ő telefonon eligazít, ha azt mondja komoly baj is lehet akkor inkább beviszem előbb a kutyát. Mondjuk az egy klinika ahol nem kell időpontot kérni, bármikor mehetünk.Ezt most azért írtam le, hogy ha a te orvosod nem tud vagy nem akar telefonon segíteni, privátban megadhatom az enyém elérhetőségét. Ha gondolod. De van egy oldal is ahol viszonylag hamar megválaszolja az önkéntes állatorvos a kérdéseket.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem kaptunk semmi infót az orvostól.
Budapesten élsz? Ha igen, kérlek küldd el nekem a klinika címét, esetleg telefonszámot a zsofia.ganecz@gmail.com címre.
És az interneten elérhető és válaszoló állatorvos elérhetőségét is megköszönném.
2011. máj. 25. 15:55
5/6 anonim válasza:
Elküldtem az e-mail-t neked. Remélem sikerül megtudni valamit:)
6/6 anonim válasza:
Első vagyok: Kapott gyógyszert 2 évig szedte és aztán kigyógyult belőle. Most 9 éves lesz és semmi jele annak hogy beteg volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!