Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám ma reggel négy napután...

A cicám ma reggel négy napután hazajött elég csúnyán mondhatni félholtan Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lesoványodva, kiszáradva, a fejecskéje felvolt dagadva és az eggyik lábára sánta, de az már elötte is úgy volt. Mit tehetnék ünnep végéig ? (gyengébbek kedvéért hszonhetedikéig)

#macska #sántítás #lesoványodás
2012. dec. 24. 19:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező!

Nagyon sajnálom a cicádat. Téged is. Tudom, annyira a szívünkhöz nő, hogy nagyon tud hiányozni.

Az én egyik cicám is egy éve pusztult el..még mindíg sajnálom. Nagy volt a forgalom a házban pont karácsonykor, és kimenekült szegénykém. Mikor a vendégek mentek, akkor találtam meg a hóban..már nem élt.

Ne szomorkodjunk, elvégre Karácsony van.

2012. dec. 25. 18:01
 22/32 Vicuska87 ***** válasza:
50%
Tudod, (itt mindenki, akinek nem tetszek) mindenki a saját lekiismeretével számol el, persze, lehet van olyan akinek ilyen nincs! Hiszek abban, hogy egyszer az életben visszakapja mindenki azt, amit és ahogyan bánik másokkal, legyen az ember, vagy állat!
2012. dec. 25. 18:02
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Egymást marjátok egy olyan kérdés alatt ahol egy szerencsétlen macska valószínűleg kínok között pusztult el a gazdája nemtörődömsége miatt... Semmi értelme mert mindenkinek igaza van aki azt mondta a "gazdának" hogy vigye orvoshoz a macskát mert minden más csak kifogás. Az más kérdés hogy milyen módon fejezi ki magát. Bár nem tudom mit érdemel az aki végignézi hogyan pusztul el a macskája.
2012. dec. 25. 18:08
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
A kérdezővel beszéltem privátban, ajánlottam neki, hogy keresse fel a cicamentő angyalokat fb-on. Ők műtétekre is gyűjtenek. Így, aki szeretne segíteni a macskán, még ha nem is övé, vagy kidobott macska, tudna nekisegíteni pár Ft-tal. Nem tudom szólt e nekik, írta, hogy egyéb gondok is vannak náluk macska téren. Erre nem kaptam tőle választ.
2012. dec. 25. 18:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Tehat, mivel az ivartalanitas nem megoldas, ezert most nincs macskaja. Illetve van, de azok meg kicsik.

nagyon nem ertek egyet itt bizonyos harcos nick-ekkel, de annak a szerencsetlen lenynek a halalat az okozta, hogy a gazdaja mindenfele tevhitben van az ivartalanitassal kapcsolatban.

Azt hiszem, minden kijaro, kinti kandur megerdemli, hogy legkesobb 3 evesen ivatalanitva legyen. Akkor mar nem fog valtozni a szemelyisege, sem semmi, cserebe nem nem lesz hatranyara a harcokban hogy kezd lassan "oregedni". Igy van eselye arra, hogy normalis, hosszu eletet eljen.

2012. dec. 25. 19:35
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Akinek nincs pénze ne tartson állatot! Ez ennyire egyszerű..
2012. dec. 25. 20:22
 27/32 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónak teljesen igaza van. Aki állatot vállal, annak vállalni kell a vele járó kiadásokat is. Én inkább nem ennék karácsonykor csak kenyeret, de az állatomat akkor sem tudnám szenvedni látni.
2012. dec. 26. 12:19
 28/32 anonim ***** válasza:
76%

Látszott a kérdező válaszaiból, hogy nagyon buta ember!

Vicuskának igazat adok. És tudjátok miért? Pont a stílusa miatt. Annyi buta, nemtörődöm, felelőtlen állattartó van!! Egyszerűen nem lehet neki elmagyarázni semmit. Azt hiszk pár falattal, meg egy kis homeopátiával meg lehet oldani mindent. (Sajnos nem mindent.)

Az ilyen embereknek régen ugyanezt kívántam! Folyjon ki a szeme, a rokonok meg kínálgassák egy kis meleg levessel, hogy az majd rendbehozza.

De rájöttem, hogy felesleges ezekkel az "emberekkel" leállni vitázni. Csak lesüllyeszt a szintjére, és még akkor sem értelmezi a hallotakat (látottakat), ha úgy beszélsz (irsz) vele, mint egy gyerekkel.

És vannak az olyan ritka emberek mint Vicuska. Ők azok,akikre azt mondjuk felellőségteljes.

Láttam már pár írását. Néha "odaszól" keményen. Szerintem szélmalomharcot vív, de ha csak egy embernek sikerül felnyitnia a szemét, és ezzel megmentenie egy állatot már megérte.

Az ember lánya nem rohangál minden percben orvoshoz. Nem is kell. Lefogadom, hogy Ő sem olyan ember, hogy ha eltüsszenti magát a macska, már rohan vele a dokihoz.

De ha úgy érzed baj van - és a kérdező érezte, különben nem ír ide- akkor igenis el kell vinni, ha ünnep van, ha nem. Ha fúj, ha nem. Ha esik, ha nem. Meg kell oldani.

Éppen elég baj történhet még, amit nem lehet előre látni. Ők is meg tudnak halni hirtelen. Legalább annyi emberség és felelősség legyen bennünk emberekben, ha már magunkhoz vettük őket, hogyha látjuk, vagy úgy érezzük baj van, akkor kérjünk segítséget.

Olyan ez, mint amikor kiveszed a hűtőből az ételt, de valamiért nem tetszik. Anyukám egyszer azt mondta, ha már felmerült bennem, hogy esetleg baja van ne egyem meg.

A kérező érezte, hogy valami baj van, hiszen el is akarta vinni orvoshoz az ÜNNEPEK UTÁN.

Ennyit ért neki a cicája élete.

Ennyit ér az övé is.

Tipikusan olyan ember, aki a parton sikítozik, miközben valakije a vízben fuldoklik.

Én mindig eltakakrítom a közelemből az ilyen embereket. Túl rövid az élet. Nem pazarlom rájuk.

Vicuskának meg kitartást kívánok.

A cicusnak meg, hogy nyugodjon békében. Már JÓ HELYEN van.

2013. márc. 28. 17:47
 29/32 anonim ***** válasza:

A válaszokból ítélve, úgy érzem, senki nem állatorvos.

De ha még az is lett volna, az is azt mondta volna, amit ilyenkor tenni kellenne. Elvinni orovoshoz. Most. Nem holnap, nem az ünnepek után.

A távgyógyítás még sajnos nem létezik.

A kérdező sem állaorvos. Bár azt sikeresen megállapította, hogy semmi külső sérülés - a lábától eltekintve - nem volt a cicán.

Nagyon profi.

Csak arra nem gondotl, hogy sok életveszélyes, súlyos sérülés (betegség) van, ami kivülről nem látszik.

Ennek fényében, úgy gondolta, majd ő meggyógyítja, hiszen már egy kutyát megmentett a csodapirula, nemde? Nosza.

Ha jól emlékszem, ott tudni lehetett az kutya rosszul létének az okát: mérgezés.

Még az is lehet, hogy valóban a csodaszer mentette meg, mert arra éppen jó volt.

Itt hogyan döntötte el, hogy mi baja a cicának?

Mégis hova jutnánk ha az orvosunk minden betegségünkre csak egy kis algopirint írna fel??

Ennek az ostobaságnak itta meg a levét az a szerencsétlen.:(

2013. márc. 28. 18:06
 30/32 anonim ***** válasza:

Elbőgtem magam. Majd egy napig csak nézte, ahogy haldoklik a cica. Úristen!

Ilyenkor kívánok magunknak egy jó nagy aszteroidát.

Emberiség..

El vagyunk mi cseszve.

Néha gyűlölöm az embereket!

2013. jún. 13. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!