Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám ma reggel négy napután...

A cicám ma reggel négy napután hazajött elég csúnyán mondhatni félholtan Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lesoványodva, kiszáradva, a fejecskéje felvolt dagadva és az eggyik lábára sánta, de az már elötte is úgy volt. Mit tehetnék ünnep végéig ? (gyengébbek kedvéért hszonhetedikéig)

#macska #sántítás #lesoványodás
2012. dec. 24. 19:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Akkor minek kérdezel???????????
2012. dec. 25. 08:36
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

Az meg tök természetes neked, hogy sánta volt már, azt nem gyógyította az elixír?

Úgyis meghal a cica, előbb utóbb egy ilyen felelőtlen gazda mellett, de neki úgy lesz a jobb.

Szerencsére az én macskáim, és még jópár macska jó kezekben van, nekik mindig jár az orvosi kezelés, és örülök, hogy mindent megadok nekik, tudod, nekem ez fontos, nem a kifogás.

2012. dec. 25. 08:38
 13/32 anonim ***** válasza:
52%

Vidd be menhelyre a macskád!, Ők támogatásból tartják fent magukat, azok támogatásából, akik nem csak a saját állatukra, de másokéra is gondolnak. Tudod ilyen is van!!!!! Más kifizeti a kidobott állatok kezelését! A menhelyen is jobb dolga lenne, mint nálad, nálad csak kínok közt elpusztul, ha nem most, majd legközelebb.

Ennyit akartam mondani!

2012. dec. 25. 08:42
 14/32 A kérdező kommentje:
IGEN NEKEDIS BOLDOG KARÁCSONYT! énis kívánom neked hogy haljon meg a macskád, mellesleg nem ő az egyedüli cica a háznál nem vagyok felelőtlen gazda . Először szerintem gondold meg mit írsz le, attól hogy MOST nem szeretném elvinni az állatorvoshoz és megvárom az ünnepek végét az még nem azt jelenti hogy nemis viszem el . Különben a cica nem panel cica hanem rendes kinti , nem tehetek róla hogy szeretné megvédeni a területét ;) ennyit erről. A sánta lábbal meg nemtudtunk mit kezdeni. Megharapta a másik macska vagy rosszul érkezett az ugrásból (be is volt kötözve) Külső sérülései nincsenek, és arról sem én tehetek hogy elment 4 napra, szoktak ilyetcsinálni ha párzási időszakvan de látszik mennyre jártas vagy a macskáknál;) Biztos nálatok úgy van hamár tüsszög egyből viszitek orvoshoz, nemám a házi praktika NEEEM, az orvos is azt tudná tanácsolni amit az első kommentelő, vagy az elaltatást.
2012. dec. 25. 11:32
 15/32 A kérdező kommentje:
és amúgy Imádom a bunkó válaszokat, nemám ötleteket adnátok hogy mivel etessem, NEM! mindenki küld az orvoshoz. Ha csak ennyit tudnál hozzáfűzni akkor légyszives ne kommentelj!
2012. dec. 25. 11:48
 16/32 anonim ***** válasza:
77%

A kajától szerinted hány beteg macska jött még rendbe te szakértő?

És csak h tudd, nem normális hogy 4 napig nem látod a macskát és félholtan megy haza... Tudod létezik ivartalanítás. Sok problémát megold ám;D

2012. dec. 25. 12:00
 17/32 A kérdező kommentje:
mint már leírtam nem ő az egyedüli macska a háznál, Ő a KANDUR A a többi mé csak kiscica, ha őt kiivartalanítottuk volna akkor a kicsik már nemélnének. Egyébként meg az ivartalanítás nem megoldás, Elrontod a cica életét vele, azután már nemolyan lesz mint a régi hanem egy lusta dög, és amugy kimondta az hoy nemcsavarog az ivartalanított macska?:ASD:D:A:D volt régebben egy anyamacskánk aki egyfolytába csavargott ;) imádom az okos embereket, most ne engem ocsároljatok hanem ötletek adjatok a cicának
2012. dec. 25. 12:06
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi hülyeséget pár mondatba összezsúfolni :D
2012. dec. 25. 12:19
 19/32 anonim ***** válasza:
37%

Valamikor réges-régen, olyan békés volt ez az oldal..

Most meg mindenki mindenkinek esik. Miért kell ez?

Aki itt ír, mindenki szereti a macskáját, legfeljebb mások a körülményei. Legalább mi macsek tartók tartsunk már össze.

Nem kell rögtön egymás torkának esni...

Békés Karácsonyt!

2012. dec. 25. 12:47
 20/32 A kérdező kommentje:
sajnos ez a karácsony nekem nem békés, elment a cicusom:"C igen néha tudok sok hülyeséget összezsúfolni egymondatba.
2012. dec. 25. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!