Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudjam ezt kiheverni?

Hogy tudjam ezt kiheverni?

Figyelt kérdés
Mindig is egy macskát szerettem volna! Május 6.án született 3 kismacska és az egyiket rendszeresen felhoztam a lakásba és este levittem a tesóihoz. Egy fél évig így volt teljesen megszoktam a cicát oldotta a stresszet. Mostanában észre vettük hogy csipked minket valami mindig ráfogtuk egy szúnyogra de már kezdtünk bolhára gyanakodni. Végül észre vettük hogy egy bolha csipked minket. Ezért anyukámék nem engedik hogy felhozzam többet a macskát. Tegnap egész este sírtam és ha rágondolok megint rám jön a sírás. Szegény cica ma is jöttem befelé a lépcsőházba és szaladt volna utánam de bezártam előtte az ajtót. Még fel is szökött az ajtóba. Ez a legutálatosabb dolg amikor valamihez hozzászoktatnak és elveszik tőlem. Ráadásul most közeleg a karácsony és elvették a kedvemet. Semmi kedvem a karácsonyhoz. Már előre terveztem apukámmal hogy a macska velünk szilveszterezik hogy ne féljen éjszaka a petárdától erre meg csak egy perc alatt minden megváltozott. Mindentől elment az életkedvem. Elvették tőlem azt aki a nyugalmat jelentette számomra. És nincs kedvem beszélni se nevetni. Anyukám azt mondja hogy ez csak egy macska és tegyem magam túl rajta. De az érzelmeimet nem én vezérlem nem tudok mit csinálni. Hogyan lehetne ezen segíteni? Kérlek segítsetek mert nem akarom elrontani a karácsonyomat és a szilveszteremet. Talán túlságosan hozzánőttem a macskához . :(((
2012. dec. 20. 16:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

09:53 ez úgy van hogy a nyakörv már egész kicsi kora óta meg van csak nem használt és inkább vettünk neki bolhairtó cseppeket.

Már nem vagyok szomorú mert újra bejöhet a cica házba mert már ha minden igaz a bolháknak annyi.

Nem moslékot szoktunk nekik adni hanem azt amit mi eszünk pl. hús tésztával, főzelék meleg tej bele kenyér, kenőmájas, macskaszalámi/macskatáp/, az egyik kedvencük a szalámis vajas kenyér,aztán szoktunk nekik adni olyan csontot amit meg tudnak enni meg még sok minden mást adunk nekik.

Helyük az nagyon jó van mert az egyik szomszédunk erkélyén van egy csomó pokróc felette egy asztal és az is le van terítve pokróccal meg van ott kanapé is az erkélyen és mivel a szomszédunk is szeretei a macskát és megengedi hogy ott legyenek az erkélyen nem kell nekik házat csinálnom. Viszont tavaly még csak egy fiú macskám volt és ő nem mászott be az erkélyre ezért csináltam neki dobozból egy házat kibéleltem és egy fedett helyre raktam. Úgyhogy a helyük is meg van oldva. Most a benti cicának vettünk frontline cseppeket a kintieknek pedig bolhairtó port vagy spray-t fogunk venni. Most van itthon féreghajtó abból is kapnak. 3 testvér cica van és ebből a benti meg egy kinti kövér és jó nagy is csak a 3. testvér kis növésű. De nagyon szeretnek itt lenni nem is itt születtek csak addig etettem őket hogy ideszoktak mi hozzánk mert amúgy ahol születtek még le is akarták mérgezni csak még időbe ide szoktattam őket.

2012. dec. 22. 13:52
 22/24 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek köszönöm a választ! :)
2012. dec. 22. 13:53
 23/24 anonim ***** válasza:
A bolhanyakörv nem sokat ér a cicáknál, mert nem szabad szorosra húzni. Viszont a bolhák a szemzughoz járnak inni, így vígan elporoszkálnak a nyakörv alatt (állatorvosunkat kérdeztem, ő mondta)
2012. dec. 22. 15:42
 24/24 A kérdező kommentje:
úhh. az nem jó. hát meg azért sem hatott a nyakürv mert amikor este kiengedtem leszedtem róla hogy fent ne akadjon valahol.
2012. dec. 22. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!