Hogy tudjam ezt kiheverni?
09:53 ez úgy van hogy a nyakörv már egész kicsi kora óta meg van csak nem használt és inkább vettünk neki bolhairtó cseppeket.
Már nem vagyok szomorú mert újra bejöhet a cica házba mert már ha minden igaz a bolháknak annyi.
Nem moslékot szoktunk nekik adni hanem azt amit mi eszünk pl. hús tésztával, főzelék meleg tej bele kenyér, kenőmájas, macskaszalámi/macskatáp/, az egyik kedvencük a szalámis vajas kenyér,aztán szoktunk nekik adni olyan csontot amit meg tudnak enni meg még sok minden mást adunk nekik.
Helyük az nagyon jó van mert az egyik szomszédunk erkélyén van egy csomó pokróc felette egy asztal és az is le van terítve pokróccal meg van ott kanapé is az erkélyen és mivel a szomszédunk is szeretei a macskát és megengedi hogy ott legyenek az erkélyen nem kell nekik házat csinálnom. Viszont tavaly még csak egy fiú macskám volt és ő nem mászott be az erkélyre ezért csináltam neki dobozból egy házat kibéleltem és egy fedett helyre raktam. Úgyhogy a helyük is meg van oldva. Most a benti cicának vettünk frontline cseppeket a kintieknek pedig bolhairtó port vagy spray-t fogunk venni. Most van itthon féreghajtó abból is kapnak. 3 testvér cica van és ebből a benti meg egy kinti kövér és jó nagy is csak a 3. testvér kis növésű. De nagyon szeretnek itt lenni nem is itt születtek csak addig etettem őket hogy ideszoktak mi hozzánk mert amúgy ahol születtek még le is akarták mérgezni csak még időbe ide szoktattam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!