Hogy tudjam ezt kiheverni?
Tudom milyenek tudnak lenni a szülők, emlékszek nekem is az utcán kellett hagynom egy kismacskát, pedig talán én voltam az utolsó reménye, hogy életben maradjon.
Merre laksz?
Szólhatnál a cicamentő angyaloknak facebook-on, ők ki szoktak menni a macskákhoz és keresnek nekik gazdát, hogy ne kelljen nekik megfagyni!
Ha ezt az egyet sikerül is bevinned a lakásba, a többinek kéne gazdát találni!
Ha bolhaírtó cseppet használtok akkor ha bele is mászik a bolha bár perc múlva döglötten lefordul róla, az első harapáskor, mert a bolhairtót a bőr alatti zsírszövet tartalmazza.
Pl most jött hozzám full bolhás kiskutya, a mielőtt betettük a kocsiba lekentük bolhairtó spot-onnal. Kb fél óra a hazafelé út, és itthon már csak a döglött bolhákat szedegettem ki belőlle.
Azonkívül a macska és a kutyabolha fajspecifikus, nem marad meg az emberen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3777475-menn..
Most bunkó leszek és belinkelem a másik kérdésedet is. Mindkét helyen május 6án születtek a macskák.
Ő az aki macskanáthás? Vagy egy másik kinti? Rendes ellátás kéne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!