Hogy tudjam ezt kiheverni?
Nagyon szép cicák!
A bentinek is adhatsz féregtelenítőt biztos egymást is fertőzték.
Azért én keresnék gazdát a kintieknek is, írtam, kiknek tudsz szólni.
Biztos én vagyok a tudattlan de:
saját magadnak mondasz ellentmondás: nincs pénz bolhairtóra aztán másnap vesztek neki a képet amit belinkeltél pedig a fekete-fehéren van egy piros nyakörv??? most akkor ez hogy is van
-etettni kell őket minőségi étellel adjatok neki házi ételt is !!de nem maradékot!! hanem amit ti is esztek abból szedjetek neki pl húsleves+ főtt húsok vagy spagetti, husos tészták, tojás stb (én ezekkel etetem a macskáimat és nagyon nagyon szépek és egészségesek plusz mellette kapnak tápot és nedves eledelt is, és egészségesek
-tudsz csinálni egy olyat hogy fogsz egy kosarat vagy egy nagyobb kartondobozt azt kibéleled alommal vagy ruhákkal és abba betudnak feküdni a cicák és olyan helyre teszed ahol nem tudnak megázni vagy ha nincs olyan hely akkor csinálsz neki egy tetőt(pl zsákból vagy egy nagoybb deszkát ráteszel úgy ha pl a macska a tetejére ülne akkor se szakadjon be mert ráeshet
-ha megvan fázva nálunk bevát a langyos tej egy picike mézzel (de tényleg!)
-ha száraz tápot adsz a cicáknak mindig tegyél mellé friss ivóvizet (ha más ételt adsz nekik akkor is mert mots hamar befagy ha kint vannak várj kb 10percet és utána borísd ki a vizet mert csak nagyon lehül és megfázik a torka majd megint adsz neki inkább újra, minidg langyos viezt adj neki
ha nagyon vékonyak akkor többet és egy kicsit zsírosabb ételt kéne neki adni így a hidegebbett is jobban átvészelik és mivel híznak kicsit ellenállóbbak is leszenk, pl sérülés következtében
-nem kell annyira a lelkedre venni hidd el ha eteted, itatod őket és bolhátlanítod az a cicáknak már nagy segítség!!
-ha így folytatod tavaszra egy szép nagy házimacska lesz belőle, és mivel akkor már jön a jobb idő tuti hogy megerősödnek és nem fognak megfázni
az állatnak van bundája azzal védekezik a hideg ellen, hidd el nem fog megfagyni
-szép dolog tőled
Boldog Karácsonyt!, ne ez miatt ne élvezd a szünetett és az ünnepeket megmentettél 3 kismacska életét, kell ennél több?? ezért lennél szomorú?? inkább légy magadra büszke és menj anyukáddal sütit sütni ha ilyen finom krémesekt csinálsz egy picit nyugodtan adhatsz a cicáknak is pl egy kis tejbe morzsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!