A lányok/nők miért szeretik annyira a macskákat?
16:26-nak:
"A macska más mint a kutya.Összehasonlíthatatlan."
Hát igen,ezzel teljesen egyetértek.A kutyák,meg merik védeni a gazdájukat,a macskák meg ezt az embertől várják el.
De nem írom le a véleményemet,ezt teljesen elmondta az előttem szóló.Jobban le se írhattam volna.
Olyan butaság lepontozni a válaszokat. Mindenkinek meg van a joga a véleményéhez. A macskákat lehet nem szeretni is.
Én személy szerint pont azt szeretem bennük, amit a kutyások kifogásolnak. A macska nem alanyi jogon osztogatja a szeretetet, hanem meg kell érte küzdeni. Egy kutyába ha belerugsz, akkor is farkcsóválva szalad vissza hozzás. Ez is nagyon jó, de én szeretek küzdeni, úgyhogy MACSKA. :)
De ha tehetném, és megengednék a körülményeim, kutyám is lenne.
Nem értem azokat, akik azt irják, hogy rühellik a macskákat, és hogy a macska mennyire buta állat.
Az én macskám is nőstény volt, mi is együtt szültünk, mikor kismacskái voltak, hordta haza az egereket, verebeket, nagyon jó vadász volt. És hogy hülyék, na persze. Ugyanúgy megtanulta, hogy mit jelent, hogy gyere ide, a nevét is, szinte minden szavam értette. Hát igen, egy macskának a szeretetéért meg kell dolgozni, azt nem kapod meg csak úgy, csak azért, mert vagy. A macskának nincsen szüksége senkire, önálló állat, de persze ő is képes a szeretetre. De mindenképpen azt csinálja, amit ő akar. Imádtam a macskámat akkor is, amikor akaratos volt, amikor nyafogott, és morgott, mert nem az volt, amit ő akart. Engem egyszerűen elvarázsoltak a macskák, és most már párom is egyre jobban kedveli őket.
Azért mert olyanok, mint ők (mi).
Vannak olyan nők, akik nem találják meg velük a hangot, nem vonzódnak hozzájuk...stb., ez természetes.
De aki utálja, gyűlöli őket (és nem csak a macskákat, hanem az állatokat), azoknak a tapasztalataim szerint erős önértékelési zavaraik vannak. Vagy nem ismerik a macskákat, vagy ha volt cicájuk, akkor nem nevelték, gondozták őket rendesen,ezért nem kaptak tőlük szeretetet.
És a legnagyobb hiba a kutyákhoz hasonlítani őket, hiszen több száz, ha nem ezer évvel később háziasították őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!