Mik a tényleg jó minőségű száraz macskatápok benti cicának?
Pl: Royal Canin, benti macskáknak táp:
Én ilyet veszek, innen rendelem, ingyen kihozzák. Nagy kiszerelésben olcsóbb, egy macskának ennyi 5-6 hónapig elég.
Hmmm, állítólag jobbak, csak az én cicáim rá sem bagóztak!
Így mi nálunk marad a royal!
Próbáld ki, rendelj a legkisebb kiszerelést, először vegyítsd, aztán, majd meglátod!
Szia
szerintem a jó minőségű macskatáp nem tartalmaz gabonát, sok friss húst,szárított húst, ill húslisztet-ebben a sorrendben- és nem "hús és állati melléktermék-et". Természetesen nincs benne cukor-karamell, fruktóz,répa-formájában sem;színezék, tartósítószer és minél kevesebb mesterséges vitamin.
Ezek alapján a hazai legjobbak: orijen,taste of the wild, applaws,natural & delicious,acana ( [link]
Jó még: leonardo kacsás,porta 21 sensible,sanabelle no grain
Nálam orijen és acana nagyon bejöttek, szeretik a cicák, nem híznak tőle,kevés a végtermék, szépek.Ráadásul kevés kell nekik. Ja-és mindkettő ivartalanított-egy nőstény, egy kandúr. Figyelek, hogy sokat igyanak és nem csak szárazat kapnak!(Bár kandúrom "száraz-junkie")Néha nyers csirke-, marha színhús, naponta jó nedvestáp van mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!