Perzsa macska borotválás?
Sziasztok!
Nagyon filces lett a macskám szőre és már kifésülni se lehet. Hajnyíróval próbálkoztunk, de az a baj, hogy a zajtól fél és semmi ötletem nincs rá, hogy mit csináljak.
Érdeklődtem már azoktól akik csinálnak ilyet, de az a baj, hogy ők csak altatással vállalják, ez mennyire veszélyes?
nekünk is volt perzsánk,egyszer velünk is előfordult az elején ez a tömör filcesedés.
Elvittem dokihoz,elkábította aztán kozmetikus megcsinálta,összvissz fél óra volt talán 1 óra.
Annyi hogy előtte nap a vacsiját már ne kapja meg,aznap se egyen és akkor nem lesz gond.
Nem szabad borotválni !
Szánj rá időt-pénzt, hogy kozmetikus megcsinálja. Inkább vágasd rövidre a szőrét, mint hagyjad becsomósodni. .
Neee saját kezűleg!!!!!!!!
Inkább vidd el, és ott megcsinálják szakszerűen!
Vigyázni kell ilyenkor nagyon, mert hideg van, és megfázhat!
És ha lehet akkor fédüljétek heti 4x, másképp nem megy!
Vicuskát ki és mért pontozta le?
Bódítás és a kozmetikus szépre megcsinálja.Otthon ezt rutin nélkül ne csináld,mert könnyen belevághatsz a bőrébe.
Ezután naponta fésüld és nem lesz baj a szőrével.
és ha lehet fésüljétek heti 4x......????? komoly
ha lehet napi 2x!!!!! mindennap kell egy perzsát fésülni de sebaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!